Ben Geldim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erayalpay

Üye
    Konu Sahibi
Ben Geldim!!!
Ben geldim crawling diye tanır beni eskiler,daha eskiler mystery_sss diye hatırlarlar..Eskilerden bi van_hoijdonk,bide negative yi görüyorum eski yöneticilerdenim bende:)..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eray kardeşim hoşgeldin.

Gerçek nickinin şifresini gönderiyorum pm ile. :oke:

POWER

POWER

Üye
oo crawling gelmiş Eski yöneticim benim...Ya 1 yıl oldu yaw nirdesin?

Ozan

Ozan

Admin
Hosgeldin kardes eğer tam olarak geldi isen bugunun ilk hayırlı haberini senden almıs olduk :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
crawling hoşgeldin. senin avatrını çok beğeniyordum ben :)
ama sen beni hatırlamayabilirsin. çünkü o zamanlar bu kadar aktif deildim :)

DefectoR

Üye
crawling hoşgeldin. senin avatrını çok beğeniyordum ben :)
ama sen beni hatırlamayabilirsin. çünkü o zamanlar bu kadar aktif deildim :)

Arkadaş pasifik okyanuslarından aktifik okyanuslarına direk geçiş yaptı ondan hatırlamazsın.

Hoşgeldin kardeş ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
acayip bi hayvandı avatarı. buz devrindekine benziyordu börtlek gözlü :D
elinde de fındık mı ne vardı dimi???

bu gelmeden gitmiş yauw :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:maxicep: 'a Tekrar Hosgeldin !..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bende nickini hatırlıyorum (crawling) hoşgeldinn :)

Ozan

Ozan

Admin
acayip bi hayvandı avatarı. buz devrindekine benziyordu börtlek gözlü :D
elinde de fındık mı ne vardı dimi???

bu gelmeden gitmiş yauw :(
Gelmeden gitti mi :bilmem::(

Hemen karamsar düşünmeyelim işi gücü vardır belki gelsin kendi nickinin sifresini almasında yardım ederiz gerçi sifremi unuttum ile kendisi de mailine alabilir. :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Hoşgeldin. :spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
unuturmuyuz,hoşgeldin ama nerdesin???:ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
acele etmeyelim admin abi kızıyooo.
hem topic bugün açılmış, bekleyin bakalım

:D:D:D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu sene öss'ye girecek Eray o yüzden temelli geleceğini sanmıyorum şuanda. :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Gelmeden gitti mi :bilmem::(

Hemen karamsar düşünmeyelim işi gücü vardır belki gelsin kendi nickinin sifresini almasında yardım ederiz gerçi sifremi unuttum ile kendisi de mailine alabilir. :oke:

abi şahsi qörüşümce ben alıştım :D:D

ben qeldim dienler 15 qün aradan snr qeliolar :D 15 qün içinde hoşqeldin yazdın yazdın:D bir 15 qün daha bekliosun:D aktif olması için:D:D

nese kardeşim ben hatırlamasamda Hoşqeldin

Salihyet

Salihyet

Üye
hoş geldin ;)

crawling

crawling

Üye
Ahmetin dediği gibi öss var bu sene fazla giremicem nete şimdide sabah 8e çeyrek kala yazıorum dersaneye gidicem az sonra:),ozan erayalpay nickimi silebilirsin ben bu crawlingin şifresini hatırlayamadım o yüzden o nicki almıştım bunun şifresini ahmet değiştirmiş:)..Tahmin ettiğimden daha fazla kişi hatırladı ya bu kadar beklemiyodum valla mutlu oldum,bundan sonra fırsat buldukça giricem..Bende hatırlıyorum hepinizi,computerorist seni bile hatırlıyorum merak etme,özlemişim herkesi ya:)

Ozan

Ozan

Admin
Ahmetin dediği gibi öss var bu sene fazla giremicem nete şimdide sabah 8e çeyrek kala yazıorum dersaneye gidicem az sonra:),ozan erayalpay nickimi silebilirsin ben bu crawlingin şifresini hatırlayamadım o yüzden o nicki almıştım bunun şifresini ahmet değiştirmiş:)..Tahmin ettiğimden daha fazla kişi hatırladı ya bu kadar beklemiyodum valla mutlu oldum,bundan sonra fırsat buldukça giricem..Bende hatırlıyorum hepinizi,computerorist seni bile hatırlıyorum merak etme,özlemişim herkesi ya:)
Nickini forumda görmek güzel :yuru

a21a

a21a

Emekli Yönetici

avatarın akıldan çıkacak gibi değil.:oke: hoşgeldin.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt