ben geldiiiiiiiiiiiiiim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chadashh

Üye

trafik kazasında hayatını kaybetmiş kardeşim.. Bu acı haberi de onun çok yakın bi arkadaşı söledi bizlere.. Hep maxicep e üye ol dermiş.. Mekanı cennet olsun..

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
böyle bi şeyi sana söylemek istemezdim ama KimyageR kardeşimizi kaybettik.....Nur içinde yatsın...

Bu bilgi kesin değil. Onuda söyliyeyim. Neyse bu konuyla ilgili daha konuşmayacam ama ortada bir olayların döndüğünü biliyoruz.

Neyse Selman Abi Hoşgeldin, Halit sende hoşgeldin.

hurcan

Üye
hoş geldiniz arkadaşlar
özellikle chawraşın dönüşüne çok sevindim

POWER

Üye
kardeşim yok ben o manada o smile ları göndermedim ben de bilmiyorum ne oluyor paylaş manasında yanlış anlaşılmış düzelteyim
Peki dostum o.k?
Ama gerçekten ortada bizim bilmediğimiz bişi war?
Sitede bu konu hakkında bi bilgisi olan warsa paylaşsın...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet bilmediğiniz şeyler var. Bizim bildiğimiz ama bu konuyla ilgili konuşma yapılmayacaktır kimse tarafından.

Öldü bilenler Kimyager için dua etsin ama ben hiçbirşey demiyorum onun için. Neyse bu konuda başka cevap vermeyeceğim.

Bildiklerimiz var ama burada söylemeye gerek yoktur. İnanmayanlar farklı forumları araştırıp kimin öldüğünü kimin ölmediğini bulabilirler.

Yeter bu kadar açıklama...

POWER

Üye
Ne demek istediğini anladım dostum...

önemli değil van_hoijdonk biz öldü biliyoruz sadece, isteyen istediğini yapar,özel hayata karışamayız,bir film gibi yani...

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
hoşbulduk arkadaşlar çok ilgilisiniz tşk ederim
bura benim topiğim la tartışmayın burada

van_hoijdonk haklı , kimyager konusu muallakta bir mesele.

Her şekilde bizimle birlikte olan ve olmak isteyen herkesle beraberiz önemli olan bu.

Nega bulmuş parayı derken ?

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
ya site yi çok beqendik manasında diyorum abi
hani birisi araba yenileyince ne denir buldun parayı dimi kerata seni! derler ya abi
o manada...

_KyRa_

Üye
kimyager yaa duruyodur belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...