Ben Efsaneyim filmi

Sponsorlu Bağlantılar

erdi92

erdi92

Üye
    Konu Sahibi
Ben Efsaneyim filmi
Robert Neville (Will Smith) çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile, durdurulamayan, tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü (KV Virüsü) kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, umutsuz bir şekilde, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir. Salgının mutanta dönüştürdüğü kurbanlar, yani “Virüslüler” karanlıkta pusuya yatmış…Neville’in her hareketini izlemekte…ölümcül bir hata yapmasını beklemektedirler. Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville’i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur: Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini tersine çevirecek bir tedavi bulmak. Ama karşısındakilere karşı sayıca az olduğunu bilmektedir… ve zamanı da hızla tükenmektedir.

FRAGMAN

WİLL SMİTH'İN ÖLDÜĞÜ SAHNE

Film çok güzel herkesin izlemesini tavsiye ederim. Ben sadece Will Smith'in öldüğü sahneyi sevmedim.

akula

akula

Üye
dün aksam sinemada seyrettim züper bii filmdi

marvelboy

marvelboy

Üye
bende sinema seyrettm süper bir film içinde bob marley le ilgili bir bölümde var :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
sonunu niye koydn ki arkadaş izlememiş olanlar da vardır ! ayrıca youtube işaretine tıklamadan direk youtube linkini koy o zmn sorunsuz bi şekilde video ekleniyor ;) kodlama koymadan ekle videoları. ben 2 ay önce izlemiştim gerçekten çok güzel bi film izlememiş olsaydım sinemasına gidecektim..

CeLL-0

CeLL-0

Üye
bende gittim sonu acıklı bitmesine rağmen hoş bir fiLmdi :)

000kral000

Üye
Mutlaka izlemelyim çok süper bir filme benziyor

jamar

Üye
süper film

Takipçi Satın Al

Üst Alt