ben bu üç telefon arasında kaldım sony xperia p,huawei ascend p1, samsung galaksi s 2 hangisi iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
ben bu üç telefon arasında kaldım sony xperia p,huawei ascend p1, samsung galaksi s 2 hangisi iyi?

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
çok pahalı hem özllikleri ii değil parasına göre ama p almayı düşündüm ancak pnin pili 1350likmiş

aleranol

Üye
S2 fiyatına göre en iyi cihazlardan birisidir. Ayrica çok gelişmiş rom desteği ile birlikte çok iyi bir cihaz.

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
rom desteği ne oluyo

osicik

Üye
s2 al gardaş hala samsungun çıkarmayı düşündüğü güncellemeleri alacağı konuşuluyor kaç yıllık tel kalitesini sen düşün ve rom olaylarına falanda girerim dersen hiç düşünme montunu al çık....

bu seçeneklerden en iyisi S2'dir kardeş al S2'yi rahatına bak + bataryasını sorun etme yüksek mAh değerli bi batarya alırsın olur biter+ fiyat konusunda da araştırırsan ucuza bulabilirsin yahut temiz 2.el bakabilirsin

ege099

Üye
bence xperia p daja iyi bu benim görüşüm xperia p daha zarif bir telefon kullanış açısından olsun görüntü kalitesi olsun herşeyiyle xperia p nin de rom deteği iyi

S 2 daha iyi bi de Jely Bean güncellemesi geldi mi dadından yenmez.

Bunlara oranla ascend p1,s2 den biraz daha iyi ama gel gör ki,huawei

amcalu1

Üye
P1 de jelly bean alcak Ben p1 derim

odunuzz

Üye
s2 herzaman daha iyidir . Zaten samsungun bütün telefonları her cebe uygun ve kalitelidir

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
Almanya da 250€.yani p'den ucuzozellikleri p'den iyi

bak burada yazıo kerim almanyada 379€.muş. hem ben s2den vazgeçtim galaksi ace 2-sony xperia p-huawei ascend p1 ve lg optimus 3d max arasında karşılaştırma yapacağım

Kerim.

Üye
Bi ara mediamarkt ta 259€'diascend p1de 337€.3dmax bilmiyorum ama tavsiye etmem.o zaman p kaliyo.xperia p

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara mediamarkt ta 259€'diascend p1de 337€.3dmax bilmiyorum ama tavsiye etmem.o zaman p kaliyo.xperia p
şimdi değil zaten yazın alcam belki daha iyi telefonlar çıkar

- - - Eklendi - - -

al sana media markt kerim

- - - Eklendi - - -

şimdi xperia syi ve arc s'i de düşünmeye başladım

Kerim.

Üye
yaza kadar cok degisir aslinda hersey.fiyatlar cok duser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...