"ben bu guti'yi görmek istiyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"ben bu guti'yi görmek istiyorum"
Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, çift kale maçta döktüren İspanyol yıldız için, "Daima oyunun içinde ol ve takım arkadaşlarını yönlendir" dedi.

Beşiktaş, Kayserispor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Siyah-beyazlıların çalışmasına milli takım kamplarında bulunan 9 futbolcu katılmadı. Antrenör Carlos Carvalhal'ın yönetiminde 1.5 saat süren ve basına kapalı olarak yapılan antenmanda, taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Isınma koşuları ile başlayan idman, denge ve kuvvet hareketleri sonrası 5'e 2 çalışması ile devam etti. Çalışma daha sonra yarım sahada taktik ağırlıklı yapılan maçla tamamladı.

CARVALHAL'DEN ÖZEL İLGİ

Teknik direktör Carlos Carvalhal, idmanda Guti ve Alves ile özel olarak ilgilenmesi dikkat çekti. İdmanda hayli istekli gözüken Guti'ye hocasından övgü geldi. Portekizli çalıştırıcı çift kale maç sırasında ispanyol yıldıza, "Sahada bu Guti'yi görmek istiyorum. Daima oyunun içinde ol ve takım arkadaşlarını yönlendir" sözleri, Kayserispor maçı öncesi yıldız oyuncunun kadroya alınacağı şeklinde yorumlandı.

Almeida'ya izin çıkmadı

Teknik direktör Carvalhal, kulüp doktoru Devrim Urgun'dan sakatlar hakkında rapor aldı. Urgun'un "Almeida F.Bahçe maçından önce oynamasın. Kayseri maçında oyması risk olur" dediği öğrenildi.

Güzel işler yapıyoruz

Brezilyalı savunma oyuncusu Sidnei, güzel günler geçirdiklerini ve iyi işler yaptıklarını söyledi. Lig TV'deki röportajında, sahaya her maçı kazanmak için çıktıklarını dile getiren Sidnei, Türkiye Ligi hakkında da "Çok zorlu bir lig olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt