ben bu 6300 niye aldım ben

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
ben bu 6300 niye aldım ben
ben 6300 alalı 4 sene cihazın garantisi bittikten sonra arızaları beni öldürdü ilk arızası hoparlörü patladı yaptırdım kasada açılmalar oldu telefoncu kasayı degiştirmem gereketigini söyledi kasyı degiştirdim ama kasayı yan sanayi takmış kapagı laşkalaştı oynuyor elimden yere düştü sol lamba camı kayboldu ardından şarj soketi oynuyor ben bu telefonu napıyım param yok şuanda işten atıldım kafamı daşlaramı vursam oyyyyy:vur

cihatgenc

cihatgenc

Üye
senın olay tamamen bedevi olayıyla bagdasmakta kursun döktür bence :D

saka bir yana 6300 teledonlar deyim yerındeyse tas gibidir bu kadar sorunu nasıl yarattı ayrı bi konu sana denk gelmıs kardes yoksa güzel tlfndur

arda_xl

arda_xl

Üye
ilk bulduğun köprüye git kendini aşşağı at .
nedeni: sen çok şanssızsın .ben telefonu kaçkaz yere attım (napiim tam yerinde uygulamadan atıyo) hiç bişey olmadı kapağını 5 kez değiştirdim bişi olmadı( 2 yılda 5 kapak vay bee) yani dediğim gibi kendini köprüden atla olmadı bu şanssız telefonu bi salakla takas et (bi arkadaş öle yapmıştı )

Lacrymosa

Üye
Sakin sakin yorumları okuyordum üstteki yazıyı görünce koptum :D Ulan bari adam gibi usuluyle yap git konu aç bunla ilgili :D Bu konuya niye yazıyon. :D :D Yarıldım ya..

muhammed.66

muhammed.66

Üye
sana kötü denk gelmiş kardeş normalde takır takır çalışır

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
ben 3 senedir kullanıyom daha tek bir parçası değişmedi.0 gibi çalışıyor.bence sen kullanmayı bilmiyon.bana kalırsa nokia 5110 yada 3310 kulanmalısın. :d::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt