Ben böyle bilgisayarın ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrah1997

Üye
    Konu Sahibi
Ben böyle bilgisayarın ..
Windows XP SP3

AMD Athlon X2 240 Processor

2,81 GHz; 2 GB RAM

ATI HD READON 3400 Series 1 GB

Bu özelliklere sahib bilgisayarım Counter Strike hariç bütün oyunlarda kasma yapıyor.
Bugün Call Of Duty 2'yi yükledim, grafikleri en aza indirdiğim halde oyundan gram zevk alamıyorum. :angry:
Yok mudur bir çözümü?

Yardımcı olursanız çok sevinirim:tşk:

Metin MF

Metin MF

Üye
:allalla: ekran kartından kaynaklanıyordur heralde

emrah1997

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartım kötü değil ki, aynı ekran kartıyla Cod4 oynayan arkadaşım vardı :nono:(Tabi yanlış hatırlamıyorsam)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca eskiden gayet akıcı oynadığım oyunları artık oynayamıyorum :/

kuralsiz9

Üye
Bende P4 işlemci 1 gb ram hd 3650 ile cod 6 rahat bitirdim orta ayarlarda o pc nasıl açmıyor ve kasıyor o oyunu enterasan

emrah1997

Üye
    Konu Sahibi
O soruyu ben de çok soruyorum.
"Nasıl kasıyor?" Daha önce Java destekli 3D bir oyundaki kasma sorununu Java'ya 1 gb ram vererek çözmüştüm.
"Minecraft" oynayan varsa grafiklerinin ne kadar berbat olduğunu bilir. O oyunun bile kastığını rahatlıkla söyleyebilirim.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ekran kartının driverini güncel tut.ayrıca vgayi onboarda bağlamış olabilirsin:oke:

muqiwara

muqiwara

Üye
İşletim Sistemi Olarak Windows 7 Kurmanı öneririm. bende de aynı sorun vardı Hemde Counter Strike ' yi bile açmıyordu. Win7 Kurdum Düzeldi. Denemeni tavsiye ederim.

aleranol

aleranol

Üye
pcnin temizliğe ihtiyacı olabilir. Yada ekran kartı driveri ile ilgili bir sorun. Bence win7 kur ve aletini temzile. Sonrasında driver kur olsun bitsin.

muqiwara

muqiwara

Üye
pcnin temizliğe ihtiyacı olabilir. Yada ekran kartı driveri ile ilgili bir sorun. Bence win7 kur ve aletini temzile. Sonrasında driver kur olsun bitsin.
Arkadaşın Dedigine katılıyorum.

Skysis

Üye
32bitle zorlanırsın win7 yaparsan 64bite kadar destekler daha rahat oynarsın

ibrahimkoc_1907

Üye
ekran kartının driverini kontrol et ondan olmus olabilir

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Kardeşim ne uğraşıyosun format at.Format atılırken koy kahveni bi film izle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt