Ben Arfa: "Ciddi bir teklif olmazsa kalırım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Arfa: "Ciddi bir teklif olmazsa kalırım"
Newcastle United ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Hatem Ben Arfa, takımdan ayrılmak için sadece 'çok ciddi teklifleri' dinleyeceğini ve aksi halde kulüpte kalacağını söyledi.

Sky Sport'a yaptığı açıklamada çok ciddi bir teklif almaması halinde takımda kalacağını belirten Ben Arfa, "Eğer çok çok ciddi bir teklif gelmezse ayrılmam. Büyük bir takımın benimle ilgilenmesi halinde ve o kulübün teknik direktörünün beni istemesi şartıyla kulüpten ayrılırım. Takımımla 3 yıllık kontratım var. Bu hızlı geçebilecek bir zaman dilimi." şeklinde konuştu.

Newcastle United için oynamaktan mutluluk duyduğunu ve Fransa Milli Takımı formasına tekrar kavuşmak istediğini ifade eden kanat oyuncusu, "Bu takımda oturmuş bir düzen içinde bulunuyorum. Teknik direktörümüze güveniyorum. Seyircilerime ve başkanıma da güvenim tam. Daha önce hiçbir yerde böyle hissetmemiştim. İngiliz yaşam tarzına artık alıştım ve burada mutluyum. Ayağımın kırıldığı dönem oldukça zordu. Şimdi kendimi tekrar toplayıp Fransa forması giymek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım." diye konuştu.

Profesyonel kariyerine Lyon formasıyla başlayan Ben Arfa buradan Marsilya'ya transfer olmuştu. 25 yaşındaki isim Fransa'dan ayrılarak Newcastle United'a gelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...