Ben anlam veremedim bakalım siz verebilecekmisiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ben anlam veremedim bakalım siz verebilecekmisiniz...

ben galiba biliyom.bunlar ya çinli yada japon.resme bakarsanız kadının ayağında küçük bir ayakkabı var.ayaklarını onların içine sığdırabilmek için kesiyorlar.sanırım bu bir gelenek

evet çinliler küçük ayaklı bir nesle sahip olabilmek için küçük yaşta kızlara demir yakkabı giydiriyolarmış ayakları büyümesin diye büyük ihtimal bu da çinlidir

evet çinliler küçük ayaklı bir nesle sahip olabilmek için küçük yaşta kızlara demir yakkabı giydiriyolarmış ayakları büyümesin diye büyük ihtimal bu da çinlidir

evet bu arkadaşın da söylediği gibi küçük yaşta demir ayakkabı giydirip ayakları bu hale getiriyorlar.
amaç ise bayanların daha sexy ve zerafetli gözükmesi. hani topuklu ayakkabı bayanları daha sexy gösteriyorya bunların amaçlarıda topuklu ayakkabı giymeden bunu sağlamak. bu arda ayak ortadan kesik değil sadece ayak katlanmış.

benim bildiğime göre amaç; ayaklarının bazı yerlerini kesip bu küçük ayakkabılara sığdırmak.

Vay Bi Yer Vardı Tam Aklımda Deil Tecavüz Yüzünden Kızların Göğüslerini Taşla Eziyorlardı
Ayak Ne Olmuş Öyle Katlanmış Ne Sexy Liği Kalmış Ne Zarafeti

Necmati

Üye
bana biraz oynama var gibi geldi...

bybilal

Üye
ne biçimm olmuşş ayaklarıı ya

anl_tr

Emekli Yönetici
fake bu ya...

aRdiLê

Üye
eve

--------------- Ekleme ---------------

mesajımı yazamadan gitti neySe bu gelenek çinde vaR arkadaşlar bi ara bir programda görmüştüm ayaklarına küçük ayakkabı giyiyorlar öyle daha şık daha qüzeL oLuyorlarmıŞ hatta bu ayakkabıları küçük yaşta giydiriyorlar Bi tür gelenek çinde kadınların ayağının büyük olması evde kalmalarına bile sebep oLuyormuş arkadaşlar

3rhan336

Üye
fake falan deil ya doğru bu

bu biraz büyük olmuş az daha geriden kessin :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...