Ben alıştım sen de alışırsın Niang!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben alıştım sen de alışırsın Niang!
Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho, yediği tekmelerden şikayet eden Fenerbahçe'nin golcüsü Niang'a 'alışırsın' mesajı gönderdi.








Alanzinho, "Niang'ın şikayetlerini anlıyorum. Ben de aynı problemi yaşadım. Bu şikayetleri belli bir dönem daha devam edecek" dedi Trabzonspor'un, Brezilyalı yıldızı Alanzinho, Trabzon'a ve Türk futboluna alıştığını, yakın arkadaşı Teofilo'nun ise ülkesine gitmesine hâlâ anlam veremediklerini vurguladı.
Bordo-mavili oyuncu, "Teofilo'nun uyum sorunuyla ilgili bir takım sıkıntıları olduğunu biliyordum. Buna benzer sorunları ben de Brezilya'dan Norveç'e gittiğimde yaşamıştım ama bunların üstesinden gelmeyi başardım. Bize hiçbir şey söylemeden gitmesine açıkçası şaşırdık" dedi.
Alanzinho, son haftalarda daha iyi bir performans ortaya koyduğunu düşündüğünü belirtirken, "Giderek yükselen formum var. Ama hâlâ bana yeterli gelmiyor. Çünkü daha iyi oyunlar ve maçlar çıkarabilirim. Fenerbahçeli Niang'ın yediği tekmelerden şikayetçi olması normal. Ben de ilk geldiğimde aynı problemi yaşadım. Burada futbol çok sert oynanıyor. Niang'ın bu şikayetleri belli bir dönem daha devam edecek. Tekmeye alışacak" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt