Belleyi annaya çevirme downgrade(yardim!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Belleyi annaya çevirme downgrade(yardim!)
Arkadaşlar bu tür konulardan forumda çok var biliyorum hepsını okudum ama sormak istediğim bi kaç soru var.Ben 5 ay önce belle yüklü c6-01 aldım ama anna daha çok hosuma gidiyor çevirmek istiyorum.Son derece acemiyim.Bir riski varmıdır.Eger çevirirken telefon kapanırda açılmazsa garanti bakarmı ve annanın son sürümünde her hangı bir sorun varmı.Lütfe yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler.

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar bu tür konulardan forumda çok var biliyorum hepsını okudum ama sormak istediğim bi kaç soru var.Ben 5 ay önce belle yüklü c6-01 aldım ama anna daha çok hosuma gidiyor çevirmek istiyorum.Son derece acemiyim.Bir riski varmıdır.Eger çevirirken telefon kapanırda açılmazsa garanti bakarmı ve annanın son sürümünde her hangı bir sorun varmı.Lütfe yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler.

arkadaşım annanın neresini beğeniyorsun bilmiyorum ki belle en güzel yazılım.

anna hem yavaş hem de batarya çok az gidiyor.

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
o altta 2 tane buyuk tus varya onlar beni cezbediyor. Belledeki 3 tus annadaki gibi 2 buuuyuk olsa keske madness bi baksa keske :)

hizan

hizan

Üye
o altta 2 tane buyuk tus varya onlar beni cezbediyor. Belledeki 3 tus annadaki gibi 2 buuuyuk olsa keske madness bi baksa keske :)

flash konusunda yardımcı olabilirim annaya döndürebilirm. bana özelden pm atın.

ytghan21

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için siz öyle diyince vazgeçtim :) bide tuş kilidini açma tuşu baya gevşedi aldıgım 2. gün ama onu kullanmıyorm sizdede öylemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt