Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belleyi Anna yapma
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore
Üye
Konu Sahibi
Belleyi Anna yapma
C6-01 için böyle bir imkan var mı ? Hard format versiyon programları vs ile Anna yapma imkanı var mı acaba ?
mcalisir
Üye
var flash ile yapabilirsin forumda mevcut anlatımlar navifirmdn telefonuna uygun anna dosyalarını phoenix ile telefona kurabilirsin
Symbianize
Üye
Deneme romu yakarsın
Dumbledore
Üye
Konu Sahibi
Detaylı bir anlatım gerek yardımcı olabilir misin ? Ben denemiyorum,arkadaşımda Belle yapmış.Sevmemiş Annaya döneceğim diyor.
doctorrr
Üye
sen rahat ol belleyi bi yükle farkı görürsün hem zaten güncel olan yeni olan her zaman iyidir geri dönmek isteyeceğini pek zannetmiyorum...
'Sefer
Üye
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek
KeSeGeN
Üye
arkadasm hc bi sorun cikmaz forumda bircok cfw war diledgni yukle icin rahat olsn. Cfw modifiye kismina bak
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek
modifiyeli değil orjinal lazım detaylı ve basit bir link lazım veya om anna yapmak için
KeSeGeN
Üye
tamam sen benim yazdgm gbi cfw modifiye bolumune gir orda anlatmlar mewcut
CanKartaL
Emekli Yönetici
iyi de normal flash gibi atılmıyor ki bu anna :S forumda C6-01 veya C7 downgrade diye aratırsan çıkar arkadaşım
bazı N8 downgrade dosyalarını flashlayıp telefonu kilitliyorlar sonra da Anna dosyaları ile tekrar flashlıyorlar
ben hiç denemedim stabil bir cfw kullanıyorum gayet de memnunum şahsen belle den (kurtuluş40 C6-01 belle)
---------- Post added at 16:14:46 ---------- Previous post was at 16:13:24 ----------
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek[/QUOTE
ben telefoncuyum kardeşim ama bende geri dönmeye çalıştım flash attım ama dönmedi telefon çöktü !!!!