Belleyi Anna yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Belleyi Anna yapma
C6-01 için böyle bir imkan var mı ? Hard format versiyon programları vs ile Anna yapma imkanı var mı acaba ?

mcalisir

Üye
var flash ile yapabilirsin forumda mevcut anlatımlar navifirmdn telefonuna uygun anna dosyalarını phoenix ile telefona kurabilirsin

Symbianize

Symbianize

Üye
Deneme romu yakarsın

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı bir anlatım gerek yardımcı olabilir misin ? Ben denemiyorum,arkadaşımda Belle yapmış.Sevmemiş Annaya döneceğim diyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
sen rahat ol belleyi bi yükle farkı görürsün hem zaten güncel olan yeni olan her zaman iyidir geri dönmek isteyeceğini pek zannetmiyorum...

'Sefer

'Sefer

Üye
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadasm hc bi sorun cikmaz forumda bircok cfw war diledgni yukle icin rahat olsn. Cfw modifiye kismina bak

farukbekl

farukbekl

Üye
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek
aynen müdür..:D:D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
modifiyeli değil orjinal lazım detaylı ve basit bir link lazım veya om anna yapmak için

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam sen benim yazdgm gbi cfw modifiye bolumune gir orda anlatmlar mewcut

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
iyi de normal flash gibi atılmıyor ki bu anna :S forumda C6-01 veya C7 downgrade diye aratırsan çıkar arkadaşım
bazı N8 downgrade dosyalarını flashlayıp telefonu kilitliyorlar sonra da Anna dosyaları ile tekrar flashlıyorlar
ben hiç denemedim stabil bir cfw kullanıyorum gayet de memnunum şahsen belle den (kurtuluş40 C6-01 belle)

---------- Post added at 16:14:46 ---------- Previous post was at 16:13:24 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ken-cihaz-kurtarma-e6-e7-c6-01-c7-595654.html bu konuya bakabilirsin

merek1991

Üye
denemeyle rom yanmaz bilmeden yorum yapmayın hatalı işlem yaparsanız rom yanar ben 2 kere belle kurdum sonra tekrar annaya geri döndüm gayet çok basit ayrıca belleden annaya dönmek[/QUOTE

ben telefoncuyum kardeşim ama bende geri dönmeye çalıştım flash attım ama dönmedi telefon çöktü !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt