bellekte yer kaplayan ve görünmeyen dosyalar. Acil yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
bellekte yer kaplayan ve görünmeyen dosyalar. Acil yardım !!!!
arkadaşalr benim flash bellek ve hafıza kartında bilgilerim vardı. resim müzik vb. ama virüs dolaysıyla içindeki dosyalar görünmüyor ama flash belleğe veya hafıza kartına sağ tıklayıp özelliklere baktığımda hafızada hala yer kapladığını görüyorum. içine gidiyorum ama hiç bişey yok. :aman2: :vur gizli klasörleri göster seçeneğini yapmama rağmen fayda vermedi. aranızdan bilen birisi varsa çok makbule geçecek. şimdiden sağolun. :evet:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
.exe klasörler mi yapıyor?

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
hayır exe ler değil yani her türlü yok. içine girince klasör veya dosya hiç bişey yok. ama yer kapladığını görebiliyorum. tamamen silinmiş değil yani.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
şöyle bir şey deneyebilirsn olabilir belki.masaüstüne winrar dosyası ac ordan hafıza kartına ulas gözüküyormu birşey.

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyeyim. inşallah olur. :S

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
attrib komutunu yapmayı denedin mi?

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
denemedim. o konuyu okudum ama tam bişey anlamadım. :bilmm :allalla:

resimleri bunlar.

--------------- Ekleme ---------------

o resimdeki klasörlerin içi boş görünüyor ancak görüldüğü üzere bellekte yer kaplıyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Elinde Hirens ya da Acronis tarzı herhangi bir Boot CD flan varsa DOS'ta bak.Eğer dosyaları görüyorsan farklı bir yere kurtar.

güvercin

güvercin

Üye
aynı şey benimde başıma geldi ben şöyle bir şey yaptım ve verilerimi kurtardım.klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster/gösterme bölümünün alt kısmında korunan işletim sistemi dosyalrını gizledeki tiki kaldır tamam deyip çık sonrada flashına bak eğer dosyalarını görürsen onları yedekle sonrada temiz bir format çek umarım işine yarar...

• Beğen
Tepkiler: czxserser1xcz
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bak başlat-calıstır-cmd . gelen ekrana Mesala flasının uzantısı G olabilir.Örneğin G: yaz ve ardından attrib -h -r -s /s /d *.* bu komudu yaz biraz bekle

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Sen verdiğim linkte ki dosyayı indir çalıştır.. Gösterir Dosyalarını .. :oke:

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür edeerim. sağolun varolun. harbi çok teşekkür ederim :sarıl: ama dediklerinizin hepsini denedim. hiçbiri olmadı. büyük bi hüsran. :( ne dediyseniz harfiyen yaptım ama aynı sonuç. yine o resimdeki gibi :( başka bi sorun var gibi geliyor ama bilmiyorum :S ama sağolun yine de. eminim bu dedikleriniz başka sorunlara çözüm olacak cinstendir ama bana çözüm olmadı maalesef. başka yapacak bişey varsa bildiğiniz öğrenmek isterim. yoksa eğer, yine de sağolun.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ss koydun mu?

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
orda yazan komutların aynısını bizzat yazdım. komutta bi sorun veya eksik varsa bilemiyorum orasını :S

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yeni bişey farkettim. öznitelik değiştirilemedi hatası veriyor.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
ya arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür edeerim. sağolun varolun. harbi çok teşekkür ederim :sarıl: ama dediklerinizin hepsini denedim. hiçbiri olmadı. büyük bi hüsran. :( ne dediyseniz harfiyen yaptım ama aynı sonuç. yine o resimdeki gibi :( başka bi sorun var gibi geliyor ama bilmiyorum :S ama sağolun yine de. eminim bu dedikleriniz başka sorunlara çözüm olacak cinstendir ama bana çözüm olmadı maalesef. başka yapacak bişey varsa bildiğiniz öğrenmek isterim. yoksa eğer, yine de sağolun.

Benim Tavsiye Ettiğim Programı Denedin mi ??

azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
azizguven90

azizguven90

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek başka kimse yok mu

AlpReis

AlpReis

Üye
Klasör seçeneklerinden, -gizli dosyaları göster ve korunan sistem dosyalarını gizle seçeneklerini birden dene olacaktır.

paradox07

paradox07

Üye
winrardan girersen görünmesi lazım arkadaşın dediği gibi.bende de virüs vardı klasörleri göster dediğim halde göstermiyordu.ama winrardan girdim hepsi görünüyor

Üst Alt