Bellek Neredeyse Dolu Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bellek Neredeyse Dolu Hatası
Bir milyardan fazla kişinin Android cihaz kullandığı düşünülürse dünya genelinde Android işletim sistemine sahip cihazların sayısının bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. iOS işletim sistemine sahip iPhone modellerine göre hem fiyat konusunda hemde özellik noktasında çok daha fazla çeşitlilik sunan Android cihazlar öyle görünüyor ki önümüzdeki yıllarda da milyonlarca adet satmaya devam edecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android işletim sistemi gelişen teknoloji ve aradan geçen zamanın ardından çok daha kararlı çalışan bir yapıya sahip olsa da halen bazı saçma sorunlar sebebiyle kullanıcıların canını sıkabiliyor. Bu sorunların başında gelen bellek neredeyse dolu hatası özellikle eski Android cihazlarda çok defa kullanıcıların karşısına çıkıyordu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Firmaların artık cihazlarda en az 32 GB veya 64 GB dahili depolama alanına yer vermesi ile beraber bu sorun büyük bir ölçüde ortadan kalkmış gibi görünse de halen eski cihazları kullanan milyonlarca Android kullanıcısı olduğunu unutmamak gerekiyor. Kullanıcıların canını sıkan bellek neredeyse dolu hatasının çözümü için öncelikle cihazınızın ayarlar menüsünden uygulamalar kısmına girmeniz gerekiyor.

Burada cihazın fabrikadan çıktıktan sonra içerisinde yüklü gelen sistem uygulamalarını devre dışı bırakabilirsiniz. Yada en basit çözüm olarak Facebook gibi farklı sosyal medya uygulamalarını cihazınızdan kaldırabilirsiniz. Bu tarz uygulamalar ne yazık ki telefonlarınız da çok fazla yer kaplamaktadır. Bunun haricinde clean master gibi temizlik uygulamalarını kullanmanız pek fayda etmeyecektir. Çünkü bu uygulamalar da sadece veri temizleme yani ön bellek temizleme gibi işlemler yapmaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Symbianist


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
İnternet tarayıcısı üzerinden , sosyal medyada gezilebilir. Lite uygulamalar kullanılabilir. 64 GB hafıza kartı alınabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Bertan_371 ve Buğra
Symbianist

Symbianist

Üye
Daha önce htc 10 kullanıyordum. Bozuldu simdi samsung note 4 kullanıyorum. Htc yazılım konusunda çok daha iyi samsung rame gereksiz yük bindiriyor. Bu da zorlanıp restart atmasina bile sebep oluyor.
Hafizalari ayni olmasina rağmen hafizayi da gereksiz dolduruyor.

Sanki bu durum biraz telefonla da alakali gibi geldi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Bertan_371

Bertan_371

Üye
Eskiden sony xperia ion kullanıyordum ve uygulama yüklemeye çalıştığım zaman bu hatayı çok alıyordum ama telefonun 8 gb boş hafızası varken bile alabiliyordum bu hatayı en sonunda telefonu dayanamayıp kırmıştım geçen sene :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra


Üst Alt