belleden annaya dönmem lazım aciiiiil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
belleden annaya dönmem lazım aciiiiil
arkadaşlar telefonum geçen hafta ölmüştü ve garantiye verdim bugün aldım baktım ki anna olan sistemimi belleye çevirmişler. hiç sevmedim belleyi. youtubta flash olarak oynatmayı bulamadım. ayrıca vidyolarda dokununca ses simgesi gelmiyor. biraz androide benzetmeye çalışmışlar sanki. görüntü de hoşuma gitmedi. ama iyi olan tek şey annadayken ntv ntv spor ve cnbce çalışmıyodu bunda çalıştı. neyse ben annaya nasıl dönebilirim?

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
çok karışık geldi. bi ara nsekiz adında bi üstat bilgisayarıma uzaktan bağlanıp flash atmıştı onu da şimdi nerden bulacam?

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
adamlae belle yapmislar sende begenmiyorsun bende belledeyim daha iyisi yokk

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
o bahsettiğim sorunlar nolacak peki? bi de annaya yüklenebilen ve belleye yüklenemeyen program var mı?

backwater

backwater

Üye
zaten youtube yuklu degilmi telefonunda

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bırak belle kalsın

PixelWolf

Üye
niye dönüyonuz ki çok saçma

spaeders

Üye
çözüm gayet basit ben yaptım.dostum yardımcı olabilirim.ilk yapman gereken phoenix 2010.36 yada 2010.48 bunlardan biri indir ve kur sonra yanında iskandinav 11.05 fv indir onu yukle rm-675 klasoru içerisinde.sonra c7 nin fabrika cıkısı olan 14.02 olan fv indir ve kur krarken rebufish oncesinde optionsa gelerek mmc 25.07 sildikten sonra alttaki kutucuklarda downgrade yazan kutucugu işaterle rebufish yap.ve anna ilk surume donmus olur.25.07 yuklemek istersen sonrasında 2011phoenix kur yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt