Belle'de yaşadıgım ilk sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de yaşadıgım ilk sorun
Arkadaşlar Anna'da sorunsuz olarak kullandıgım Opera6.5 uygulamasını Bellede bir türlü açamadım.
Açmak için tıkladıgımda şu hatayı alıyorum.

Güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor.

Bu hatayı nasıl çözebilirim.Lütfen yardım edin arkadaşlar.sabahdan beri sil yükle sil yükle telefonu bozucam :(

Telefon Modeli : C6-01 Belle

TheMadness

TheMadness

Üye
Mobile daha hızlı. Mobile kullansanız?

marsharun

marsharun

Üye
Sistem yine yavaş bende. bir uygulama acıkken mesaj yazamıyorum cok kasıyo:(

İsmail Çolak

Üye
evet opera mobile 11 çok iyi.

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Opera6.5 kullanmam gerekiyo :S Bi şekilde halledemem mi bu sorunu :S Phyton felan mı gerekli acaba

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Opera mobile kullan. Son sürüm 11 olması gerek

silahsizkuwet

Üye
telefona belle yükledim 3016 tane kayıtlı msj var herşey süper fakat msj yazmada biraz sorun yasıyorum anna da bukadar kasmıyordu msj doluyken

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilcek yok mu :(

mcrefick

Üye
Yükleyen arkadaşlara soruyorum, yüklemeden önce hard format atıp mı yüklediniz? Eger önceki sürümde uygulamarın yedegini alıp tekrar yedegi belle'a kuran varsa bence bu iş sakat! Bence Baştan Temiz bir format, hafıza kartı dahil sonra güncellelemek en mantıklısı eger bu şekilde yüklendigi halde aynı sorunlar varsa sorun yazılımdadır. Yıllardır lisanslı program kullanananlar bilirler.. Güncellemeler sonrası mutlaka bug vb şeyler oluyor. Fazla kafaya takmaya gerek yok. Üşünmezlerse bir hafta içinde genel sorunları çözmüş olurlar ve güncelemeler devam eder.

hakan_710

hakan_710

Üye
senn o yüklediğin program handler mi? emnm öyledir ve sorun ondan oluodur oparenın orjinal sitesinden indir bakalım aynı hta var mı?

metyuu

metyuu

Üye
Bendede javalarda sorun var yüklemiyor javaları Yüklerken hata meydana geldi deyip yüklemiyor programı

moderatör2475

Üye
ben telefonda programlar açıkken sbp shellde açıktı , içinde uygulamamalr varken güncelldım direk düşünmeden bı sorun olurmu herkez bişeyler yazıyo

Bomb City

Bomb City

Üye
Annadaki tarayıcıda facede resimler çok güzel gözüküyodu ama şu an bellede berbat aynı operada ki gibi küçük ve kalitesiz gösteriyo. Can sıkıcı bi durum. Bi ayarı falan var mı bunun?

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz ekran geliyo ve sonrada uygulamadan atıyo.Modül pack eksik olabilir mi acaba :S ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt