Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle'de usb hatası?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ager34
Üye
Konu Sahibi
Belle'de usb hatası?
arkadaşlar ivo nun 3.1 belle sini kurdum telefonu usb ile pc bagladıgımda desteklenmeyen usb cihaz cihaz bağlantısını kes diye bir hata alıyorum neden kayanklanıyo olabilir
arkadaşlar ivo nun 3.1 belle sini kurdum telefonu usb ile pc bagladıgımda desteklenmeyen usb cihaz cihaz bağlantısını kes diye bir hata alıyorum neden kayanklanıyo olabilir
sen tlfona belle yükledikten sonra formatlamasan öle olur arkdaşım
ager34
Üye
Konu Sahibi
daha önce yoktu yeni yüklmedim biraz önce hata vermeye başladı daha önce alman anna sı üzerine belle atmıştım onda sorun yoktu daha sonra tr anna 24.1 yükledim ve onun üzerine belle yükleyince bu hatayı vermeye başladı
marsoy
Üye
sen sorması ayıp nasıl tekrar dönebildin tr annaya downragemi yaptın
ager34
Üye
Konu Sahibi
navi den çektiğim tr annasına phoneix den belle yi entegre edip öyle yükledim downrage yapmadım
marsoy
Üye
işte orda bi hata var arkadaşım ya keşke germany annada kalsaydın bizm anna baya sorunlu çıktı
Dampierre
Üye
çok uğraşmışsın 11.5 sürümüne dön ilk önce sonra sonra ister anna ister belle yüklersin sorunsuz