Belle'de İlk Açılışa Program Ekleme/Çıkarma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de İlk Açılışa Program Ekleme/Çıkarma
Merhaba arkadaşlar,

Belle'de ilk açılışta çalışan programları düzenleyebileceğimiz (ilk açılışa program ekleyip çıkarabileceğimiz) herhangi bir program var mı?

Önemli Not: Netqin, Safe Manager v.b başlangıçta halihazırda çalışan programları sonlandırabilecek yada başlangıçtan kaldırabilecek olanları sormuyorum.

Örneğin; kendisinde otomatik başlama özelliği olmayan bir program yada oyunun ilk açılışta çalışmasını istiyorum.
Yani ilk açılışta otomatik başlayan (startup) programlar arasına program yada oyun eklemek istiyorum.

Bu işlevi gören bir program biliyor musunuz?

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş ayarlarda bir yerlerde bazı pro.ları başlatabiliyoruz ama başlangıç özelliğini destekleyen bir pro. ise, sen her bir pro. yada uygulamayı başlatayım istiyorsun ama ben daha duymadım varsa da ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ayarlarda bir yerlerde bazı pro.ları başlatabiliyoruz ama başlangıç özelliğini destekleyen bir pro. ise, sen her bir pro. yada uygulamayı başlatayım istiyorsun ama ben daha duymadım varsa da ?

Bazı programların kendi ayarlarında oluyor zaten. Ama çoğu programda yok.
Ben kendim eklemek istiyorum mesela o programı başlangıca.
Açılışta otomatik olarak çalışsın.
İnternette araştırdım ama bulamadım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
taskmanager işini görür maxiPDA da türkçesi var açılış programlarını düzenleyebiliyorsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
taskmanager işini görür maxiPDA da türkçesi var açılış programlarını düzenleyebiliyorsun

Kendim açılışa program ekleyebiliyor muyum peki?
Zaten çalışan uygulamaları yönetmek istemiyorum.
Hiç olmayan bir programı başlangıçta çalışacak şekilde ayarlamak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt