Bellede hücre bilgi ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Bellede hücre bilgi ekranı
Bellede hücre bilgi ekranı arkadaşlar bir sorum olacak mesaja annada ara sıra gittiğim yerler sokak sokak cadde cadde isimleri gösteriyordu bellede hücre bilgi ekranı açık ama hiç bir yeri göstermiyor hiç bir şebekede bilgisi olan varmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
konu dizinıne numara ekledın mi

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Ekleme yerini bulamıyorum normalde hücre bilgi ekranı açık dendiği zaman gösteriyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlar seçenekler klasörleri gôr e tikla tekrar secenekler operator mesajlarına tiklayinca karşına gelir

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
mesajlar seçenekler klasörleri gôr e tikla tekrar secenekler operator mesajlarına tiklayinca karşına gelir

Konuları ekledim,ama hücre bilgisini şu an bulamadım bir ara gözüme çarpmıştı.Konular ekli hücre bilgi ekranını açınca olacak mıdır ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olur.

yavuz580

yavuz580

Üye
:tşk:

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
wıdgetlerde operatör mesajı diye geçiyor ana ekrana koyman lazim

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
operatör mesajları olarak seçiyoruz fakat ekranda hep mesaj yok diyor ya 3310 bile çıkıyordu sokak cadde cadde ben çok yolculuk yapıyorum nerde olduğuma dair güzel oluyordu annada da giriş ekranın olduğu saat genel tercihin orda sürekli değişiyordu bellede niye olmuyor bilgisi olan varmı arkadaşlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlar+secenekler+klasörleri gör+seçenekler +operatör mesajları+konu dizinine konu numarasını girmelisin

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
onu girdim arkadaşım ondada normal mesaj gibi geliyor benim demek istediğim ana ev ekranında yer yer bölge bölge değişmesi dedim ya 3310 bile vardı yinede teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt