bellede c hafızasının çabuk tükenmesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
bellede c hafızasının çabuk tükenmesi sorunu
selam arkadaşlar.daha önce ilk sızan belleyi kullanıyodum onda da aynı durum vardı.şu an ivo 3.1 kullanıyorum.telefonda pek fazla uugulama yüklü değil.sadece genel olarak herkese lazım olan prolar ve bi kaç tane de kendi sevdiğim pro yüklü.oyun olarak sadece asphalt6 var. ve c hafızasında 68.2 mb boş yer var.symbian^3 kullanıyoken onlarca uygulama yüklü olmasına rağmen 100'ün altına düşmemişti.sizce bu normal mi?

bunun dışında genel olarak belleden ne kadar memnunum anlatamam

Quaresma53

Quaresma53

Üye
c hep kirmizi bende hep dolu gozukuyo nedensw bende anlamadn anna kullanyorum uygulamalarida depo hafizaya kuryorum hep ama yine oyle

_ardaa

_ardaa

Üye
E-Postalar telefon hafızasında saklanıyor olabilir, Nokia Sleep Screen ile kendi resimlerini kullandıysan onlarda telefon hafızasında saklanıyor 10 tane resim denediysen 10u da telefon hafızasındadır, belle cfw'yi tam bilmiyorum ama belki internet cache telefon hafızasındadır Anna'da da benzer bir durum var pr1.2 zamanında telefon hafızası aylarca kullandım 90mb'tın altına düşmedi ama Anna ile 60mb'tı gördüm.

Benim aklıma E-postalar, NSS, internet tarayıcı cache(aynı zamanda ovi store cache) geliyor, tabi yüklediğin diğer uygulamalar da cache yapıyor olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
su spleep scren baya yer kaplıyor cde resim koyduqun zamn bnde

TheMadness

TheMadness

Üye
Hard format + E hafızasını biçimlendir. Flash at.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
senin ki cok düşmüş ben 2 aydır kullanyorum 135'in altna inmedi daha

manisaa

manisaa

Üye
xplore yükle dosyaların boyutlarına bak anlarsın

TheMadness

TheMadness

Üye
190 hala ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Hard formatsız 190 Madness CFW 2.0 içinde herşey var :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
dostlar format da attım flash da attım ama iki haftaya durum aynı.dediğiniz gibi ben de e postalardan şüphelendim ama sürekli temizliyorum posta kutularımı.bütün uygulamaları E hafızasına kuruyorum.sleeping screen kullanmıyorum bile.telefon hackli.xplorerdan bakıyorum da c'deki dosyalara pek bi abukluk yok gibi.bu kadar hafızayı ne kullanıyo çok merak ediyorum ama..internetten şüpheleniyorum şimdi de.ama onu da tüm geçmişi ön belleği çerezleri falan silerek denedim çok bi şey farketmiyo 3 mb falan değiştiriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...