fzt_m
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar nokia 603ü çok beğendim.tek sorun işletim sistemi belle olmasi.buradaki herkes belle kullandiğina göre arkadaşlar belleden memnunmusunuz uygulama sikintisi çekiyormusunuz.
aynen uygulama yönünden sıkıntı çekmezsin ama oyuntelefonu hackle yeter ama oyun istiyorsan iphone yada androit al
telefonu hackle derken o nasıl oluyotelefonu hackle yeter ama oyun istiyorsan iphone yada androit al
telefonu hackle derken o nasıl oluyo
ea var yeter diyorlardı iyi değilmioyunlar berbat onu sölim
ea var yeter diyorlardı iyi değilmi
603 internette gezinme açısından iyideğilmi?kardeşim açık ve net konuşayım.Ben oyun manyağıyım özellikle nfs serisini pc de bitirmiş biriyim.C7 de shift,gt racing,aspalth oyununu hevesle yükledim. İlk başta tanıdıkda vardı onda arada oynarken keşke bndede olsa diyodum. Şimdi aynı oyun bnde olmasına rağmen1 haftada hmen bktım oyundan. Şuanda oynayasım gelmiyor. İnternette gezinmek daha cazip geliyor.
603 internette gezinme açısından iyideğilmi?
benim için bu işletim sisteminin tek eksi iphone daki gibi face bildirimlerinin ekrana gelmemesi ve gelen msjların ekranda okunamaması. Öteki türlü olağan üstü stabil ve kullanması kolay telefon. Ben 7 aydır kullanıyorum hiç abartılı problemim olmadı. 603 s^3 işletim sistemiyle de çok hoş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?