Abdullah Yemişen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mağazanın yeni uygulamalara ve güncellemelere kapatılması bu tür sorulara en iyi yanıt bence.Arkadaşlar geçenlerde bir makale okurken denk geldim. Böyle birşeyin gerçek olması mümkün müdür?
"Nokia symbian ile belle’yi isim olarak daha önceden birbirinden ayırmıştır. Kısacası desteği 2014 da kesilecek olan sistemin adı Symbian’dır Belle ise Nokia’ya göre zaten Symbian olarak adlandırılmıyor. Çünkü onun adı sadece Nokia Belle'dir.
bu bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.Symbian sistemli bir çok telefon artık mazide kaldı gibi ama belirli kullanıcıları hala bulunmakta dır.
Benim bildiğim kadarıyla servisler de alındıNokia'yı yüklü bir meblağ ödeyerek
satın alan Microsft, Here Maps'in ise
sahibi değil. Nokia'nın sadece cihaz
bölümünü satın alan Microsoft, bağlantılı servisleri ise kendisine dahil
etmedi. Bu nedenle Here Maps ile
Microsoft'un şimdilik yasal bir bağı veya
ortaklığı bulunmuyor.
Kardeşim bence wp'ye geçme jollayı da unutmamak lazım satışa çıksın hemen almanı tavsiye ederim tabi bu sadece öneri senin keyfine kalmışYav Keşke Android Alaymışım 6 ay once Symbian Akıcı Diyerek Aldım keşke almasaymışım ama neyse bende Haziran 10-20 arası sanırım wp8e gececeğim bencede symbian ölmüş Ama symbian efsane olarak kalır yani
Ya kardeşim aynı düşünceler bütün gariban symbiancılarda var aslında symbianın kaynak kodları açacaklar biz telefonu geliştirip kullanmak var ama nokia da müşteri kaybına uğrayacak hem bide jolla da eski nokia çalışanlarının yaptığı bir sistemabi jolla değil benim telefonumun üzerinde NOKIA yazacak yasymbianlı yeni nokia güzel uygulamalar istiyorum ara ara kasılmasını donmasını resetlemesini istiyorum 32 gb boş hafıza varken hafıza dolu hatasını almak istiyorum ama bunların hepsini yeni bir telefonda almak istiyorum
Bilmiyorum ama nokia kalitesinde olursa hemen alacam nede olsa nokia n9'un devamı ne de olsa meego çok beğenilen bir sistem idiöyle işte acaba Jolla nokia kalitesinde olur mu malzeme kamera ses açısından
Espiri yapma Yakub çay demle şaka maka ama nokia bir efsane agaaynen öyle Nokia kalitesinde olsa 1 saniye beklemem bide finlandiya malı ne biliyim avrupa insanı, amerika ya da çekik gözlülere gideceğine finlilere gitsin para
Espiri yapma Yakub çay demle şaka maka ama nokia bir efsane aga
CWF hiç denediniz miAynen öyle ne olucak ne biticek heyecanla bekliyorum yeni telefon almıyorum n8 i modlaya modlaya bi hal oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?