BELLE'ciler ankete gelin ;)

Sponsorlu Bağlantılar

BELLE

• Kullanılan toplam oy
    115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani dostum ? :D

kraldost

kraldost

Üye
çok saçma bir anket olmuş

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
benim tek isteğim hava durumu widgeti htc lerde olandan.geri kalan yönü zaten olayı bitirmişler mükemmel yapmıışlar belleyi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kime neye göre sacma ? size göreyse ever sacma olmus olabilir...

kraldost

kraldost

Üye
saçma oluşu şu kardeşim sen bir yandan şahsi kişileri biryandanda işlevsellik konuları anket yapmışsın:ehe
iki si bir arada olurmu dikkatlice bak bakalım anketine

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
frisby77

frisby77

Üye
bence yaparken çok seçenekli şekilde koymaları lazım ör: Kurtulus40 link verirken dağınık menü ile toplu menüyü ayrı olarak vermiş.Çünkü kişiden kişiye değişir işte bunun gibi bir çok seçenek olsa o zaman güzel olur bence

mesut1979

Üye
slm,hele bir orjinal belle ciksin ondan sonra anket yaparsiniz,suan sizlerin yükledigi 3 aylik eski belle ve kimden ve nereden geldigi belirsiz onun icin orjinali bekleyin.

TheMadness

TheMadness

Üye
2.1 gelicek madness. Ben zaten kurtulus40 ile yarışmıyorum o da güzel cfw yapıyor. 2.1'de zaten baya hız + stabillik + görsellik olacak.

----------Eklendi @ 19:05:18 ---------- Yazıldı @ 19:03:43 ----------

slm,hele bir orjinal belle ciksin ondan sonra anket yaparsiniz,suan sizlerin yükledigi 3 aylik eski belle ve kimden ve nereden geldigi belirsiz onun icin orjinali bekleyin.

nerden geldiğini söyleyeyim. 701 den port.

mesut1979

Üye
nerden geldiğini söyleyeyim. 701 den port.[/QUOTE]

e ozaman c7 yede yap bir belle

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
insallah hadi bakalim insallah iyi olur v2.1 siraladin gidiyorsun bakalim kaca kadar birde su guncelleme versiyonunu guncellesen V11---- degilde V12 yapsan artik belle'yi.:alkis:alkis

zaten yaris bize gore degil ama cfw hakkinda birseyler bilmek gercekten onemli benim kanatim.:bilmm

----------Eklendi @ 19:21:28 ---------- Yazıldı @ 19:20:14 ----------

nerden geldiğini söyleyeyim. 701 den port.

e ozaman c7 yede yap bir belle[/QUOTE]
:alkis:alkis:alkis

​Hadi bakalim buyur.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum burda amac cfw hazırlayan arkadaslara braz daha fikir vermek istekler dogrultusunda..şahsi kişilerin olma sebebi yüklemeyen arkadasların yüklüycekleri cfw'yi braz daha kolay secmeleri sonucta daha cok secilen her zaman tercih edilen olur..amac kısaca bu anlıycagın,ha bana sacma gelseydi yorum bile yapmazdm sen nye yaptn onu anlamadım madem sacma geldi bsey yazmana gerekte yoktu yani :oke:

lewent2020

lewent2020

Üye
Öncelikle konuya açan arkadaşa teşekkür ederim,daha sonra yazılım konusunda uğraş veren her iki arkadaşada ayrıca teşekkür etmek lazım.çünkü bu yazılım işleri öyle her babayiğitin üstesinden geleceği şeyler değil,sabır uzun uğraşlar isteyen şeyler.Benimde görüşüm her iki arkadaşta birbirini tanıyorsa ortak bir fw çıkarmaları yönünde,bilgi ve becerinden kuvvet doğar unutmayalım arkadaşlar.Sonuçta istek ve öneriler üç aşağı beş yukarı herkezde aynı olacaktır,hızlı ve görsellik konusu.malum çarpıştığımız arenada ki cihazlar bu konularda iyiler.Bizim elimizdeki canavarlarında öyle kolay kolay yabana atılacak hali yok.belle yazılımı ile son derece güzel işler oluşmaya başladı.Onun için bu yazılım ile uğraşan arkadaşlara elimizden geliyorsa destek hiçbirşey gelmiyorsa moral vermek bence bizler için büyük önem arz ediyor.
Sonuç olarak benim şahsi tavsiyem bu iki arkadaşın mümkünse ortak çalışması ve belleyi tamamen şhlandırıp kanatlandırıp uçurması ;))

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​cok güzel yorumlamıssın olayı :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​madness 2.1 güncellendi..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
​kurtulus40 abiye güncelledik bakalım telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...