Belle ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eaykut

Üye
    Konu Sahibi
Belle ??
Arkadaşlar nokia suiteden yazılım güncellemesi diyorum ancak belle uygulamasını bulmuyor nedeni ne olabilir acaba telefonum n8

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
belle uygulama güncellemesi olarak görünmezki kardeşim.. Yazılım güncellemeye gir orda kocaman yazı çıkması lazım belleye güncelleyin diye.. Nokia suite in son sürümünü yükledin mi?

eaykut

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suite son sürümü yazılım güncellemesinden yaptım zaten ama belle çıkmıyor orda telefon şuanda anna işletim sistemnde ayrıca bununla alakası varmıdır ki?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alakası yok.. Görünmüyorsa flashlaman gerekir

eaykut

Üye
    Konu Sahibi
flashlamak derken ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ürün kodu ve versiyon nedir?

eaykut

Üye
    Konu Sahibi
ürün kodu 059B288 yazılım sürümüde 025.007

ANIL

ANIL

Admin
anna sürümündesin nokia suiteden güncelleştiremiyorsan flash atman gerekir. Saat geç oldu istersen yarın flash atabiliriz.

eaykut

Üye
    Konu Sahibi
saolasın usta uzun iş gibi duruyor bi kaç güne istanbula gidicem orda birine yaptırırım o zaman ben biraz bakındımda netten flashlamayı yanlış yaparsanız telefon bir daha açılmayabilir falan diyor o yzden yani saolasınız

backwater

backwater

Üye
basit bir olay ama flash atmaktan çekiniyorsanız tabikide bilen birinden yardım almanız en doğal hakkınız

ANIL

ANIL

Admin
saolasın usta uzun iş gibi duruyor bi kaç güne istanbula gidicem orda birine yaptırırım o zaman ben biraz bakındımda netten flashlamayı yanlış yaparsanız telefon bir daha açılmayabilir falan diyor o yzden yani saolasınız

haklısın kardeşim her ihtimali düşünmek lazım ama dosyalar hazır olduktan sonra 5dk bile sürmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt