belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
belle
mrb arkadaşlar belle yüklemeyi düşünüyorum kuran ve sorun yaşayan varmı görüntüsü çok hoş bana ne tavsiye edersiniz

WebStyle

WebStyle

Üye
Ben yüklemedim ama kesinlikle yüklemeni tavsiye etmem. Zaten şu anda belle versiyonu betanın betası daha.. Bir çok bug var. Biraz daha beklemek daha mantıklı yine de son karar sizin..

sercantapsin

sercantapsin

Üye
yükledim harika çalışıyor sorun yok tek problem yakaladım şimdiye kadar kamera az biraz bulanık tam netlikte çekmiyor sanki birde galeriye girince hafıza kartındakileri dökmüyor ekrana.

cihatyılmaz

Üye
yükledim harika çalışıyor sorun yok tek problem yakaladım şimdiye kadar kamera az biraz bulanık tam netlikte çekmiyor sanki birde galeriye girince hafıza kartındakileri dökmüyor ekrana.

nerden yükledin kardeşim navi de varmı şuan

halloween23

Üye
nerden yüklediniz arkadaşlar?

engin_erg

engin_erg

Üye
yükleme dostum bende yükldim tekrar anna'ya döndüm bi çok uygulamayı ve oyunları kuramıyorsun ki bende bulunan hiç bi oyun ve uygulamayı kuramadım hepsinde güvenlik bilmem ne hatası veriyor tamam çok çabuk alışabileceğin bi yazılım yapmışlar fakat sen orjinalini bekle

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
kameranın bulanık olması beni caydırdı tatile çıkmayı düşünüyorum orda kamera bana lazım olacak galiba vazgeçtim

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes yükleme mundar edersn telefonu az daha bekle

Emre-45

Emre-45

Üye
Ben ve 3 arkadaşım N8 lerimize aynı anda kurduk hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor .. Uygullama oyunlarda da bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar gayet iyi çalışıyorlar. Görünümü falan harika kameradada bir bulanıklık göremedim ben. Gönül rahatlığıyla yükleyebiliirsin

• Beğen
Tepkiler: secqin1
marsoy

marsoy

Üye
skype dışında bütün programlar çalışıyo kamera bulanık değil hızlı ve aktif bir web sayfası tek sorun dil ingilizce onuda n8 kullananlarda bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum çünkü neyn nerde olduğunu biliyolardır sanırım ben sercan arkadaşın bilgileri üzerine yükledim ve pişman değilim belle tr versyonu gelene kadar bunu kullancam

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

kamera gayet net bulanıklık görmedim ? modifiyeler gayet iyi cok problem degil ufak tefek aksaklıklar var ama cogu proğramı kuruyorum ama oyunlarda biraz problem oda normal.hatta birkaçtane resim cekelim buraya ekleyelim bari :-))

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kamerada herhangi bir performans düşüşü yok Belle'de.

Anna'da, PR1.2' de ve daha önceki sürümlerde nasılsa Belle'de de öyle.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

bence gayet güzel daha 1 dakika oldu cekeli hiçbir ayar yapmadım kendi proğramıyla cektim.hatta zaptedene kadar zorlandım sabitlemeyi.... :-)).2.48 mb.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
telefonu zombiye çevirmiş olursun gerek yok bence :d:

marsoy

marsoy

Üye

bence gayet güzel daha 1 dakika oldu cekeli hiçbir ayar yapmadım kendi proğramıyla cektim.hatta zaptedene kadar zorlandım sabitlemeyi.... :-)).2.48 mb.

daha ne denebilirki :D nicon gibi mübarek netlik süper gerçekten :D

birmot

birmot

Üye
bencede beta ama hiç sorun yok bir iki oyunda yükleme hatası verdi bazılarıda yüklendi fakat açılmadı ama sorun değil gayet hızlı ve güzel bende 2 gündür kullanıyorum kamera bulanık falan değil tek sorun java uygulamalarda yaşanıyor.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
bencede beta ama hiç sorun yok bir iki oyunda yükleme hatası verdi bazılarıda yüklendi fakat açılmadı ama sorun değil gayet hızlı ve güzel bende 2 gündür kullanıyorum kamera bulanık falan değil tek sorun java uygulamalarda yaşanıyor.

oyun oynamak isteyen yüklemesin ama muzik, resim, surf amaclı kullnılabilir belle arasıra facebokta kasıyor kapanıyor ama hızı cok iyi özellikle browser önbelleğini e ye degiştirilmiş sekilde kullnınca bariz yine hız farkı var bilginize :-)).tam sürümde degişecek zaten millet didik didik etti kusurlarını insallah nokia iyi birseyler cıkaracak..n8 de 512 ram olsaydı bence browser daha iyi olurdu ram farkettirir normal kullndıgımız bilgisayarlarda oldugu gibi ne kadar az ram olursa o kadar kasar...ama buna da şükür nette surf için almadım n8 i zaten :-))

Dampierre

Dampierre

Üye
bende belle yüklü ve gayet memnunum. Ama sadece web tarayacısı için belle kulanıyorum. Uygulamalar falan çok sorunlu

serinaga

serinaga

Üye
daha annayı yüklemedim, belle için daha erken bence ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...