Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle yüklemeli miyim? Annadan farkları neler ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defectboy
Üye
Konu Sahibi
Belle yüklemeli miyim? Annadan farkları neler ?
arkadaşlar belle ile gelen yenilikler neler acaba kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Belleye geçmek için flash atmak gerekiyo ve buna değer mi ? Ayrıca Merak ettiğim bi başka konu da flash atınca telefon garanti kapsamından çıkıyo mu ?
pta123
Üye
cıkmıyo diyorlar genel olarak değişiklikler olacak fakat orjinalini bekle derim bi cok kişi sızıntı da takılma oldugunu söylüyo hatalar varmış fakat 701 de kasma yok nokia suite den güncelleme cıkmasına bekle derim ben
meg1ddo
Üye
belle yüklemelimiyim demişsin başlıkta, şunu söyleyebilirim; teknoloji hiçbir zaman geriye doğru gitmez, daima üstüne birşeyler katarak ve dahada gelişerek ilerler...
belle yüklemelimiyim demişsin başlıkta, şunu söyleyebilirim; teknoloji hiçbir zaman geriye doğru gitmez, daima üstüne birşeyler katarak ve dahada gelişerek ilerler...
yok öyle bişey kardeş nokia az koysada modifiye yapan arkadaşlar sağ olsun anna yı hiç görmedim bilmiyom ama belle mükemmel diyebilirim 3-4 aydır kullanıyom bekleyip beklememek size kalmış ama bence süper....
yok öyle bişey kardeş nokia az koysada modifiye yapan arkadaşlar sağ olsun anna yı hiç görmedim bilmiyom ama belle mükemmel diyebilirim 3-4 aydır kullanıyom bekleyip beklememek size kalmış ama bence süper....
aynen katılıyorum.aslında bu modiye yapan arkadaşlarla ortak çalışıcak symbian.ne deli versiyonlar olur yaaa.
belle yüklemelimiyim diyen arkadaşada cevabım şu olur.pipirikli biriysen orjinali bekle derim hocam.ama nolursa olsun ilkleri ilk yaşayanlardan olmak isteyen biriysende hiç bekleme direk at flashı geç derim.takılma hadisesi olanlar var.ama sorunsuz kullananlar onlardan daha fazla.belle konusun yabancı forum sitelerinde gördüğümde bekleme taraftarıydım.sebebi türkçe olmamasıydı.ne zaman memleket forumlarında gördüm tereddütsüz yükledim.ve kesinlikle gıdım pişmanlığım yok.telefon canavar gibi takıntısız gayet hızlı çalışıyor.şarj süresi farkedilir biçimde uzadı.n8 belle daha yeni düştü naviye.bence hiç bekleme.adamlar ne zamandır belle kullanıyo.c7 ciler olarak epey bekleriz gibime geliyo.