Belle yükleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
Belle yükleme problemi
Arkadaşlar güncelleme yaparken 3. adımda "telefonunuz yeniden başlatılıyor telefon istediğinde yalnızca pin kodunu giriniz" diyen bir ekranda kaldı yaklaşık 45dk dır bu ekranda.Telefonun ekranında ise dil seçeneği olan ekran var ama bilgisayardaki ekranın altında ünlem işaretiyle telefon dil ayarları veya güvenlik şifrenizi bile istese dokunmayın dediği için elleyemiyorum. Şu anda hala bu ekranda ne yapmamı önerirsiniz? Başına böyle bişey gelen varmı* Acil cevap bekliyorum. Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yok mu bir fikri olan? Telefon şu anda yükleme durumunda ellemeye de korkuyorum yardımcı olabilecek biri varmı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcde virus proğramı varsa onu kaldırıp dene ama öncesınde ülke kodunu seç tel açılsın sonra teli sök usbden ve virus programı varsa pcden kaldır

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım.Dil seçimini yaptıktan sonra yükleme devam etti. Şu anda telefon sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama yüklemeyi tekrar yapmam gerekirmi acaba dediğinden aykırı birşey yaptığım için herhangi bir şeyi atlamamıştır umarım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abim birazdan cevap verir geçmiş olsun... :)

ANIL

ANIL

Admin
Sorunsuz yüklenmiş ve sende bir sorun görmüyorsan tekrar yüklemene gerek yok.

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için sağolun. dediğiniz gibi tekrar yükleme yapmıyayım şu anda bir sorun gözükmüyor çünkü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım.Dil seçimini yaptıktan sonra yükleme devam etti. Şu anda telefon sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama yüklemeyi tekrar yapmam gerekirmi acaba dediğinden aykırı birşey yaptığım için herhangi bir şeyi atlamamıştır umarım.

yok sorun olmaz sistem dosyalarını yüklemiştir zaten yüklemeden cihaz dil seçımi sormaz zaten geçmiş olsun.içim rahat etmez diyorsan yeniden yükleme yapmanda sakınca yoktur.

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sağolun içim rahatladı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne demek rica ederiz sevindik adına :D

ANIL

ANIL

Admin
Sorun kalmadığına göre konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt