Belle Yükleme Konusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srgngrbzz

Üye
    Konu Sahibi
Belle Yükleme Konusunda
İyi günler.Telefonumu Anna 025.007 sürümüne güncelleştirmiştim.Kendi güncellediğimde wifi ile güncelledikten bir gün sonra dokunmatik ekranı bozuldu eksik yüklemeden dediler.Ben şimdi Annadan memnun değilim , Belle yüklemek istiyorum.Yapmam gereken hakkında en ufak bir bilgim yok.Birkaç sorum olacak yükleme konusu dışında ;
1-Eğerki telefon dead phone olursa geri döndürmesi kolay olurmu?
2-Telefonun tamamen çökmesi yani herhangi birşey yapılsada açılmaması durumu söz konusu olabilir mi ? Bu konularda bilgilendirip bana bir yardım ederseniz çok sevinirim,teşekkürler saygılar.

realplayer2

realplayer2

Üye
1. Telefon modelin ne
2. 25.07 üzerine belle yüklenmiyo. Scandinavia(pr1.0) a dönüp 22.14 yada 24.01 anna ile yüklemen lazım.
3. Konularda anlatılanları harfiyen uygularsan başarılı bi yükleme yaparsın deade gerek kalmaz.
4. Eğer açılmaz dead yapmak zorunda kalırsan yine 1.0 ile yaparsın kesinlikle hiçbir şekilde açılmama gibi bişi olmaz dead son çözüm mutlaka açılır:)
umarım faydalı olur kolay gelsin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
1. Telefon modelin ne
2. 25.07 üzerine belle yüklenmiyo. Scandinavia(pr1.0) a dönüp 22.14 yada 24.01 anna ile yüklemen lazım.
3. Konularda anlatılanları harfiyen uygularsan başarılı bi yükleme yaparsın deade gerek kalmaz.
4. Eğer açılmaz dead yapmak zorunda kalırsan yine 1.0 ile yaparsın kesinlikle hiçbir şekilde açılmama gibi bişi olmaz dead son çözüm mutlaka açılır:)
umarım faydalı olur kolay gelsin.
:alkis:alkis:alkis:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt