Belle yükledikten sonra neler yapılmalı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avianca

Üye
    Konu Sahibi
Belle yükledikten sonra neler yapılmalı.
arkadaşlar hem benim hemde arkadaşlar için yardımcı olur. Belle yükledikten sonra stabil ve seri çalışan telefon için hangi programları uygulamaları yüklemeliyiz. Görsellik ve widget olarak ne gibi katkılar yapabiliriz..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Şimdi git sana asphalt 6 yükle demeyeceğim heralde :D Karar kendinde.. Hangisi işine yarıyor sa onu kur.

Dimi3

Dimi3

Üye
Flaxly`e katılıyorum. Bunu da biz söylemeyeceğiz herhalde ? :) Boşuna kişiselleştirme demiyorlar. Kişiye göre..

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
bağdatlı

bağdatlı

Üye
x-plore

SilentOne

SilentOne

Üye
direk hackle kardeşim

sarı bordo

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Her şeyi bize sorarak yapamazsınız ki arkadaşlar . Forumu araştırıp işinize yarayanları indireceksiniz . Belki de bizim dediklerimiz işine yaramayacak . O yüzden kendin araştırman daha mantıklı dostum . :oke:

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Her şeyi bize sorarak yapamazsınız ki arkadaşlar . Forumu araştırıp işinize yarayanları indireceksiniz . Belki de bizim dediklerimiz işine yaramayacak . O yüzden kendin araştırman daha mantıklı dostum . :oke:

Çok Doğru.....

Büyümüşde yardım ediyor vay :D özele gel :naughty:

legolas29

legolas29

Üye
sonerrap

sonerrap

Üye
xpolere/skype/opera/sygic/force kontrol/appslocker/nimbuzz/dailymotion benim wazgecilmezlerim seninde işine yarar belki

avianca

Üye
    Konu Sahibi
dostum burda benim bilip bilmediğim değil önemli olan. kişiselleştirmeden de kastım yok. herkes nasıl kullanırsa kullanır ben daha çok bilmeyen arkadaşlar için yardımcı oluruz sandım. burda en çok kullanılan programlar, önemli sistem dosyaları , yamalar ,uygulamalar, telefon için olmazsa olmaz uygulamalardan bahsetmek gerekir. ben bunu vurgulamak istemiştim. o yüzden laf sokma gibi yarışlara girmeyelim.

SilentOne

SilentOne

Üye
yani bole şeyler yapmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt