Belle yükledikten sonra bizzat kendi şehrimdemki telefon mağasından aldığım C7 ingilizce oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
    Konu Sahibi
Belle yükledikten sonra bizzat kendi şehrimdemki telefon mağasından aldığım C7 ingilizce oldu.
Belle yükledikten sonra bizzat kendi şehrimdemki telefon mağasından aldığım C7 ingilizce oldu.Bende anlamadım arkadaslar!
750TL Saydım telefona. Neden İngilizce oldu ki :S Bu Anna'dada başıma gelmişti.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yurtdışı çıkışli buyuk ıhtimalle telin

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Paralel İthalat diye birşey duymuştum genelde böyle sorunlar yaşanıyodu bi araştır istersen :) Yada aldığın yere başvur :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Mağazaya git bas kalayı kardeş, sana yurtdışı telefon mu sattılar ne ama tüm postayı ödemişsin. KVK mı???

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia sadece Nokia Shoplardan alınır yoksa böyle şeyler oluyor, yurt dışı yada tamir görmüş telefonları satıyorlar diğer mağazalar.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
    Konu Sahibi
Mağazaya git bas kalayı kardeş, sana yurtdışı telefon mu sattılar ne ama tüm postayı ödemişsin. KVK mı???

KVK oldugunu bilmiyorum ama İNGİLİZCE sorunu sadece yurtdışı çıkışlı telefonlarda oluyormuş. Resmen kazıklandım

distakjo

distakjo

Üye
Nedense hep ingilizce oluyor, benimki normalde Rusça olması lazım, benimkide ingilizce oluyor :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bataryayı çıkarınca yazar. Bence mağazaya git hakkını ara kardeş, sonuçta baya para vermişsin!!! Yaşın 16, babanı al yanına yada yaşça büyük bi teyzeoğlu, yada amcaoğlu!!!

KVK oldugunu bilmiyorum ama İNGİLİZCE sorunu sadece yurtdışı çıkışlı telefonlarda oluyormuş. Resmen kazıklandım

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar peki şimdi nasıl bunu türkçe yapabilrim :vur En kolay yolu nedir

----------Eklendi @ 16:15:56 ---------- Yazıldı @ 16:15:10 ----------

Nedense hep ingilizce oluyor, benimki normalde Rusça olması lazım, benimkide ingilizce oluyor :)

Sendemi mağazadan aldın yoksa?

----------Eklendi @ 16:19:17 ---------- Yazıldı @ 16:15:56 ----------

Arkadaslar navifirmden Euro2 türkçeyi indirdim dosyaları direk düzenleme yapmadan klasöre atıp mı flashlıyım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
navifirmden euro 2 yı yuklemen gerekır en kolayı bu

duzceliikotik

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonum var sizce güncellemeyi yapmalımıyım şuan anna yüklü?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ülkemize bu telefonlar ithalat yoluyla getiriliyor ve satışı için ithal mal olarak btk ya kaydettiriliyor sorun Telefonun product kodunun ülkemize uyumlu olmamasından kaynaklanıyor tek çareniz tr variantlı flash.

----------Eklendi @ 16:23:43 ---------- Yazıldı @ 16:21:53 ----------

arkadaşlar c6-01 telefonum var sizce güncellemeyi yapmalımıyım şuan anna yüklü?

yap ne bekliyorsun daha ürün kodunu kontrol etki hezimete uğrama.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
    Konu Sahibi
Ülkemize bu telefonlar ithalat yoluyla getiriliyor ve satışı için ithal mal olarak btk ya kaydettiriliyor sorun Telefonun product kodunun ülkemize uyumlu olmamasından kaynaklanıyor tek çareniz tr variantlı flash.

----------Eklendi @ 16:23:43 ---------- Yazıldı @ 16:21:53 ----------

yap ne bekliyorsun daha ürün kodunu kontrol etki hezimete uğrama.

Teşekkür ederim yorumun için şuan indirdim hangi dosyaları RM-675 Klasörüne atayım bi yardımcı olurmusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt