Belle yi yeni yüklüyorum bakalımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Belle yi yeni yüklüyorum bakalımmm
Arkadaşlar annaytı kullandım sonra telefonu dowrangdade yaptım 3 gündür eski sürümü kullandım bakalım şu an belle kuruyoırum ovi suite den nasıl bir şey merak ettim inşallah pişman olmayız....

Febris

Febris

Üye
olmazsın olmazsın :)

u_cosar

u_cosar

Üye
olmazsın güzel güzel bir hack yapınca süper oluyor bak sana tavsiyem sakın annadaki hack işlemlerini yapma olmuyor norton hacki kur patchi etkinleştir daaha sonra c:/sys/bin bölümüne hackli installserver.exe dosyasını ekle tamamdır

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Telefon Belle oldu :) Hack yapınca sanki kaybetmiş çocuğumu bulmuş gibi oldum :) nasıl birşeyse bi hacklenmedi ama benim elimden kurtulmaz :) Sonunda ''HACK'' :) Kaçarı yok .d

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefon Belle oldu :) Hack yapınca sanki kaybetmiş çocuğumu bulmuş gibi oldum :) nasıl birşeyse bi hacklenmedi ama benim elimden kurtulmaz :) Sonunda ''HACK'' :) Kaçarı yok .d

aynen bende çok uğraştım ama sonra hack işlemini tamamlayınca çok mutlu oldum

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim şimdi elbet kullanıcının beğenmediği yönler olur benimki de şahsi olarak şunlar

1 - en başta ulan nokıa şu menüyü biraz düzeltsen ne olur her şeyi aleni ortaya koyuyorsun klasörlesene

2- mesaj alanı biraz büyük olsun be ne olur insanın parmağı büyük olamaz mı çok zorlanıyorum

3 yav şu hiç iyi olmamış çıkış sola gitmiş oysa ben anna da sağa alıştım keşke gene solda olsaydı

4- tema yüklesene biraz tek tema ile sınırlıyorsun hayır başka tema yüklüyorum yüklenmemiş gibi mübarek

5-açılış sesi yapmacık olmuş :) ve ekrandfaki duran saat tuşları kilitleyince çakma çin malı telefonlardaki gibi duruyor :) bana uymayanlar bunlar arkadaşlar

----------Eklendi @ 20:27:59 ---------- Yazıldı @ 20:26:31 ----------

Nortonla haclemeyi biliyorum şu an format attım açılmasını bekliyorum :) inşallah alışırız

artısı şu 6 ev ekranı ekleyebiliyorsun ha bu arada açılırken ki 5 noıkkta yanıp sönüyo bu bu çok hoş olmuş en azından sistemin açıldığı güzel
bende türkçe dil sorunu olmasdı tr dil var :)

u_cosar

u_cosar

Üye
Yükledim şimdi elbet kullanıcının beğenmediği yönler olur benimki de şahsi olarak şunlar

1 - en başta ulan nokıa şu menüyü biraz düzeltsen ne olur her şeyi aleni ortaya koyuyorsun klasörlesene

2- mesaj alanı biraz büyük olsun be ne olur insanın parmağı büyük olamaz mı çok zorlanıyorum

3 yav şu hiç iyi olmamış çıkış sola gitmiş oysa ben anna da sağa alıştım keşke gene solda olsaydı

4- tema yüklesene biraz tek tema ile sınırlıyorsun hayır başka tema yüklüyorum yüklenmemiş gibi mübarek

5-açılış sesi yapmacık olmuş :) ve ekrandfaki duran saat tuşları kilitleyince çakma çin malı telefonlardaki gibi duruyor :) bana uymayanlar bunlar arkadaşlar

----------Eklendi @ 20:27:59 ---------- Yazıldı @ 20:26:31 ----------

Nortonla haclemeyi biliyorum şu an format attım açılmasını bekliyorum :) inşallah alışırız

artısı şu 6 ev ekranı ekleyebiliyorsun ha bu arada açılırken ki 5 noıkkta yanıp sönüyo bu bu çok hoş olmuş en azından sistemin açıldığı güzel
bende türkçe dil sorunu olmasdı tr dil var :)

bak ben menümü böyle yaptım http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-belle-merak-eden-varsa-videoyu-istesin-600394.html

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
cepten yazıyorum arkadaşlar telefona belle atmadan önce her çeşit video izliyor du m ama belle de neredeyse video ların yarısı açılmıyor hiç açılmıyor önceki versiyon da her videom açılıyor du anlamadım valla bilen var mi

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
forumdan araştırıp hack olmuş belle sürümlerinden birini yukle rahata kavuş kardeşim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hack le dim bile o sorun değil ama normalde video ları anında açıyordu şimdi ise bir hata geliyoru f yazıyor en köşede açmıyor açsa da 30 40 saniye sonra oynamaya başlıyor belle güzel ama bende bu sıkıntı meydana geldi yav hele video yu atlat telefon dönüyor çözemedim format attım gene olmadı

bağdatlı

bağdatlı

Üye
Beyler telefonu hackleynce ne gibi bi artısı oluyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt