belle yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
belle yardım lütfen
arkadaşlar euro 3 ve euro 2 yi değiştiriyorum emmc yi siliyorum refurbishe basıyorum talimatları yapıyorum tel açılıyor olmuyor belle lütfen baştan anlatan yokmu teşekkerler

mezoart

mezoart

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 Belle dosyalarını bu klasöre at.
25.007 versionun rofs3'ü ile euro 2 rofs 2 yi herhangi bir dosya ya at.
Sonra çıkan kırmızı yazılar da bellenin rofs3 ünü 25.007 ninki ile değiştir.Euro 3 ile de euro 2 yi değiştir.Emmc'yi sil ve ok deyip deat olarak flaşla telefonu.
Bu arada bu işlemleri yaparken telefon kapalı bir şekilde USB kablosuyla bağlanmalı.Daha sonra yapılması gerekenler uyarı geldiğinde usb çıkar, batarya çıkar, usb tak, batarya tak ve güç düğmesine bir kere basıp çek elini.
25'ten geriye doğru saymaya başlayınca da usb çıkar ve telefonu aç.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım hacklı olması olmaması onemlı degıl bır yerde hata yapıosundur... Dıkkatlı yap bence...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım hacklı olması olmaması onemlı degıl bır yerde hata yapıosundur... Dıkkatlı yap bence...
olmuyor annadada olmuyor du firmupdate yaptım oldu refurbish olmuyor resmin videonun aynısını 1000 defa yaptım tel açılıyor şarj alıyor devam etmiyor :(

hizan

hizan

Üye
özeline bak.

kalbimdesiin

Üye
Bende de şarj oluyordu telefonu usb den çıkar telefonu takmadan refurbish e basbatarya yi çıkar usb kablosunu bağla telefona bataryayi takar takmaz flaş başlıyo şarj ışığı yanıp sönüyo ama flaşlama devam ediyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Şarj ışığının açık olup olmaması önemli değil şarj ediyo telefonu sadece güç düğmesine basmadığınız sürece telefon kapalıdır

figo2121

Üye
    Konu Sahibi
Şarj ışığının açık olup olmaması önemli değil şarj ediyo telefonu sadece güç düğmesine basmadığınız sürece telefon kapalıdır

olmuyo arkadaşlar ya phoenixte hata var yoksa mümkün değil 2 defada dosyaları tekrar indirdim ayrıca videonun aynısını uyguladım yine hata verdi yani anlayacağınız olmuyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt