Belle uygulamasını c7ye yükleyemiyorum sorun var yardım edin lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nazacar

nazacar

Üye
    Konu Sahibi
Belle uygulamasını c7ye yükleyemiyorum sorun var yardım edin lütfen!
suite ile yüklerken hata veriyor ve yüklenmiyor. İk önce yedeklerken bir hata veriyor onu düzelttikten sonra yükle bölümünde cihazın bağlantısının kesildiğini söylüyor ama cihaz bağlı. Orada yap denilen şeyleri yapmama rağmen bir ve ya iki dakika sonra yeniden hata veriyor. Ne yapmalıyım?

ciwan__47

ciwan__47

Üye
kapatıp aç sonra tekrar dene dokunma tele.. Kendisi yeniden başlatır Eğer pin varsa onu gir yeterlidir..

yeauw

yeauw

Üye
kablonu konrol et , suiti sil yeniden yükle , usb girişlerini konrol et , aygıt yöneticisinden bi bak sorun varmı hala sorun olursa biz burdayız online isek :)))

arslanla

arslanla

Üye
arkadaştaki sorun bende de var

uğur e

uğur e

Üye
nokia suite son sürümüyle mi yüklemeye çalıştın yoksa eski sürümünden mi ?

cimbom339

cimbom339

Üye
ben de de aynı sorun var 3. Aşamada 15 dakika kala. Tel c6-01 knu da açtim ama kimse bilmyor bşka blgsayardada dnedm olmuyr

----------Eklendi @ 09:28:24 ---------- Yazıldı @ 09:25:10 ----------

arkadaşlar suitin son programını ykldm teli formatladm hafıza kartnı biçmlemeyi de yaptm bşka pc den de dnedm ayrıca bşka kabloda dnedim olmuyr ya lanet olsn nokia ya sony ericsn alcm bi güncelle me gelyor ykleyemiyosn belleyim nokia ..

emreyesil26

emreyesil26

Üye
ben de de aynı sorun var 3. Aşamada 15 dakika kala. Tel c6-01 knu da açtim ama kimse bilmyor bşka blgsayardada dnedm olmuyr

----------Eklendi @ 09:28:24 ---------- Yazıldı @ 09:25:10 ----------

arkadaşlar suitin son programını ykldm teli formatladm hafıza kartnı biçmlemeyi de yaptm bşka pc den de dnedm ayrıca bşka kabloda dnedim olmuyr ya lanet olsn nokia ya sony ericsn alcm bi güncelle me gelyor ykleyemiyosn belleyim nokia ..

arkadaşım bende c7 var aynı sorun bendede vardı 3 aşamada bağlantı kesiliyordu başka bir bilgisayarda denedim sorun çözüldü istersen başka bir bilgisayarda dene bakalım olacak mı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyı yukleyene kadar telefona kesınlıkle dokunmayın ülke kodu pın falan girmeyın sakın pc ekranında ne zaman guncelleme tamamlandı derse o zaman kabloyu çıkarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt