BELLE Skype Sorunu Çözüldü Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
BELLE Skype Sorunu Çözüldü Mü ?
MERHABA Arkadaşlar,

BELLE'ye geçtik geçeli birkaç ay olacak sanırım ama SKYPE sorunu daha halen devam ediyor mu ? Resmi sürüm gelince mi düzelecek, Çözüm bulan, çalıştıran var mı ? Yahu anlamıyorum bir türlü bu kadar yaygın ve POPÜLER bir pro.'yu nasıl olurda göz ardı edilir, İNANIN sırf bu yüzden kaç kere satmaya niyetlendim telefonu, USTALAR bi yardım edin yaw, onca belle kullananlar hiç mi ihtiyaç duymuyorlar SKYPE'ı yaaa ? Artık görüntülü görüşme dönemine girdi SKYPE, bu gidişle yurt dışındaki kardeşlerim topa tutacaklar beni, sızlanıp duruyorlar niye aramıyorsun diye, yok ki nassı arıyayım ... Bilgisi olan varsa PAYLAŞSIN Lütfen, şimdiden teşekkürler herkese, kalın sağlıcakla ...

serinağa :bilmm

Febris

Febris

Üye
biraz sabredin resmi sürüm çıktıgında ovide indirilebilir olur heralde yani sanırım :D

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Belle resmi sürümü ile alakalı bir durum değil, Skype geliştiricileri henüz Belle uyumlu sürümü yazmadılar..Öyle olsa şuan ki Belle'lere de yüklenirdi..Bu konu için bende çok sıkıntı çektim, ama beklemekten başka yapacak birşey yok

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

KURTULUŞ kardeş hemen bakıyorum, lakin çalışırsa allah tuttuğunu altın etsin ...

----------Eklendi @ 01:45:29 ---------- Yazıldı @ 01:34:01 ----------

MÜKEMMELSİN walla KURTULUŞ kardeş, bu forumda üstüne yok yaaa, ne kadar teşekkür etsem azdır, inan beni büyük bir dertten kurtardın ya, ARKADAŞLAR linkte verilen SKYPE'ı denedim ve sorunsuz çalışıyor ... :good:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt