Belle Shell Modu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
içinde Qt var :oke:

---------- Eklendi @ 18:01:34 ---------- Yazıldı @ 18:00:49 ----------

yeme bizi :P:

Qt sorunu çıkarma ihtimali var dedi, Qt gömülmesi gerekiyor demedi. Qt sorunu ihtimali yok, zaten Qt sorunlu geliyor bununla birlikte. Çünkü Qt'yi CFW'ye gömünce Qt'li hiçbir program kurulamıyor ovi mağazadan. Baş belası oluyor.

Sen paylaştın çokta iyi yaptın metalci melek. Gömsünler gömmek isteyenler. Telefonları nasıl sorun makinesi haline geliyor görsünler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
BEN yemem merak etme :D deneyin verin bi . İçinde qt olabilir ama sonradan smart instal hatası alırsak o zaman görürüz :D
olur paşam :D

---------- Eklendi @ 18:08:13 ---------- Yazıldı @ 18:07:11 ----------

Qt sorunu çıkarma ihtimali var dedi, Qt gömülmesi gerekiyor demedi. Qt sorunu ihtimali yok, zaten Qt sorunlu geliyor bununla birlikte. Çünkü Qt'yi CFW'ye gömünce Qt'li hiçbir program kurulamıyor ovi mağazadan. Baş belası oluyor.

Sen paylaştın çokta iyi yaptın metalci melek. Gömsünler gömmek isteyenler. Telefonları nasıl sorun makinesi haline geliyor görsünler.
kendi düşen ağlamaz :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
delikanlı adamın gözü korkmaz morarır memati :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
görsellik istiyen.. mesajlaşan... arama yapan için bire bir... ama onun dışında bi işe yaramaz ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
görsellik istiyen.. mesajlaşan... arama yapan için bire bir... ama onun dışında bi işe yaramaz ;)
adamlar modderlara yalvarıyo shell gömün diye dayanamadım aradım buldum alın gömün mutlu olsunlar

Mert045

Mert045

Üye
deneyen yok mu hala ?

haqanguven

haqanguven

Üye
napsam denesemmi.. daha yeni kurdum programları hiç içimdende gelmiyor :D

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu açan denesin :D

Mert045

Mert045

Üye
hakan abi dene dene :) autoinstall işi halleder :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu modu CFW'sini yapıp ilk paylaşan çabuk hit toplar çabukta kaybeder :ehe Hevesli kullanıcılar hemen yükler hevesleri kırılınca vazgeçerler :ehe

Mert045

Mert045

Üye
hakan abi dene yahu bişey olmaz :) merak ettim valla.

haqanguven

haqanguven

Üye
Bu modu CFW'sini yapıp ilk paylaşan çabuk hit toplar çabukta kaybeder :ehe Hevesli kullanıcılar hemen yükler hevesleri kırılınca vazgeçerler :ehe

hevesinden geçmeyende modder a saldırır bu neden böyle şu neden böyle :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt