Belle Shell 1.09 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
yükledim açılmadı :(

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Qt 4.7.3 ve Qt Mobility yüklü mü?

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Çalışıyor metin yanlış yapmışsındır.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
Qtmobility 1.0.1 yada daha yenisi lazım diyo bende 1.1.2 var :)

- - - Eklendi - - -

pardon 1.01(3) istiyomuş bende 1.01(2) varmış :D

x-scarface

x-scarface

Üye
arkadaşlar bende açılış sayfası açılıyor sonra programdan atıp kapanıyor Qt meselesine hiç girmeyin tam takım son versiyon yüklü.

- - - Eklendi - - -

ayrıca bi ara açıldı yazılar çıkmadı saçma sapan şeyler yazdı örneğin çıkış > çSÇJEk gibi işte :D

Masterthone

Masterthone

Üye
ram can çekişiyor 7 mb

mamix74

mamix74

Üye
ekrana widget eklenmeyince hiç çekici gelmiyor bana

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ekran basılı tut?

fatih54102

fatih54102

Üye
ahaha crossroad ui diye bunu ozone ye gömeceksiniz? Birde kendi yaptığımız demiştiniz.

enver_techno

enver_techno

Üye
bu versiyonun Belle Cfw'sine gömülmüş hali yok mu ? Hemen indirmek istiyorum varsa :)

- - - Eklendi - - -

sertifika hatası verdi :( yardım edin

acuxx

acuxx

Üye
bence gayet güzel ve hızlı bi cfw sistemine eklerseniz ram 25-30 arasında kalıyor, ilk açıldığında 64 mb ram ile tabi. tek sıkıntı noktası program olarak çalışması.şöyle açıklayım belle shel açıkken biri aradığında konuştuktan sonra ilk siz kapatmayın o kapatsın :D eğer siz kapatırsanız "NO" tuşuna 1 kere bastığınız da program kapanır arama açık kalır. 2 defa bastınızda arama sonlandırılır. buna dikkat ederseniz herşey güzel.

:tşk: S.T

mestan67

mestan67

Üye
admin sertifika hatası diyor bir baksan şuna

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
telefonu hackle

mestan67

mestan67

Üye
admin sitenizde opda diye bir site önermişsiniz ama yaklaşık 1 aydan beri cevap gelmiyor.acaba başka bir önerileriniz var mı.telefonum nokia x6

mestan67

mestan67

Üye
ya admin kaç gündür bir cevap bekliyorum

komando04

komando04

Üye
teşekkürler

karakterlim

Üye
Programin arayüzü çok güzel, ama birini arayacağim zaman veya arandiğim zaman program kayboluyor. Acaba bunu sisteme gömmenin yolu varmi, varsa açiklamali anlatirmisiniz lütfen.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
iyimis ^^

tosyaburak

Üye
admin ellerine sağlık ama biri aradığı zaman proğramdan atıyor sisteme tamamen nasıl gömülür yardım lütfen

Takipçi Satın Al

Üst Alt