Belle Refresh Yenileme İşareti

Sponsorlu Bağlantılar

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Yenileme İşareti
Merhaba arkadaşlar,
Nokia 500 Belle Refresh telefonumda bazen yukarıda yenileme işareti çıkıyor (tarayıcılarda falan olur ya iki tane yuvarlak ok işareti)
bildirim çubuğunu aşağı indirdiğimde bir şey gözükmüyor işaret de 1-2 dk sonra kayboluyor.
Sizce o işaret ne anlama geliyor bilen var mı?
İyi forumlar.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
güncelleme var işareti olnasın ?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye
ekran görüntüsü eklermisin

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme işareti değil. Senkronizasyon işareti gibi bir şey. Yakalayabilirsem ekran görüntüsü koyarım ama bir anlık işaret çıkıyor sonra kayboluyor. Ben rehberde Nokia Senk. açmıştım acaba o yüzden olabilir mi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca o Nokia Senk. ne işe yarıyor anlamadım Ovi web servislerine giremiyorum ben.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

asigsasi

asigsasi

Üye
Senkronizasyon uygulaması ile notlarınızı, mesajlarınızı, tarayıcı yer imlerinizi ve kartvizitlerinizi uyumlu bir PC ya da İnternet'teki uyumlu uygulamalarla senkronize edebilirsiniz.

Menü > Ayarlar öğesini seçin ve Bağlantı > Veri aktarma > Senk seçeneğini belirleyin.

Senkronizasyon ayarlarını servis sağlayıcınızdan özel bir mesaj içinde alabilirsiniz.

Senkronizasyon profilinde, senkronizasyon için gerekli ayarlar bulunur. Uygulamayı açtığınızda, varsayılan ya da daha önceden kullanılan senkronizasyon profili görüntülenir.
Yeni bir senkronizasyon profili oluşturma

Seçenekler > Yeni senk. profili öğesini seçin.
Senkronizasyon profiline dahil özellikleri tanımlama

Profile dahil etmek veya profilin dışında bırakmak üzere bir senkronizasyon öğesi seçin.
Senkronizasyon profillerini yönetme

Seçenekler öğesini seçin ve istediğiniz seçeneği belirleyin.
Verileri senkronize etme

Seçenekler > Senkronize et öğesini seçin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İki tane ters yöne oktanmı bahsediyorsun sanırım.internet bağlantısından çünkü yenileme işaretine benziyor webten bir siteye bağlan bakalım aynısı çıkacakmı?

asigsasi

asigsasi

Üye
zahmet olmazsa bi ekran görüntüsü koyun hiç görmediğimiz birşey üzerine yorum yapmak yanlış bildirilme olacağından bu tür konularda yardım isterken lütfen resim ekleyin

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ama adam anlık diyor

bayon

Üye
senkronizasyon o arkadaslar otomatik senk açık olduğunda yapıyor bi de veri değişince senk açık olursa rehberde değişiklik yaptıktan 5 dk sonra otomatik senk yapıyor

asigsasi

asigsasi

Üye

böyle bir şey mi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
herhalde o dur

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Evet o resimde olduğu gibi bir işaret. Ama rehber senkronizasyonu açık olduğu için çıkıyormuş o işaret, şimdi senkronizasyonu kapatınca çıkmamaya başladı. Teşekkür ederim hepinize :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Sorun çözüldü :locked: