Belle Refresh Sorunlar- Rehber sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Sorunlar- Rehber sorunu
Ya arkadaşlar şu belle refresh'i yaptım başıma gelmeyen kalmadı yardım edebilen olursa gerçekten çok sevinirim sorunlarım şunlar

Tweeties'i açamıyorum yeni yükledim sign in diyo ona basınca mobil veri kapalı diyo fakat wi fiden bağlıyım o anda, mobil veriyi açıyorum oluyo ama tweeties ekranı bi türlü gelmiyo giriş yapılıyo falan diyo yeni bi sayfaya yönlendiriliyosunuz tarayıcınız destekliyosa falan diyo yani birden m.twitter gibi bisey oluyo.

Daha sonra sosyal ağlardanda giremiyorum illa mobil veri açık olması lazım. Nasıl ayarlıcam ben bu wifi olayını bağlantı ayarlarından kurdum yeni wifi önceligide ona yaptım ama olmadı. Önceden böyle bi sıkıntım yoktu.

Ayrıcada bütün rehberim silindi SIM kartıda göstermiyo anlamadığım bi şekilde lütfen yardım edin

Not: Hack varken yükledım daha sonra soft format attım :(

paşa06.40

paşa06.40

Üye
soft atınca wifi şifresi kayboluyo bilinen wifiyi bilinmeyen olarak görüyo sen bidaha şifre gir modemi kontrol et teli aç kapat

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Ya girdim wifiden web browserda gezerken öyle bi sorun yok tweetiesde var, sosyalde var anlamadım ne garip bişey ya. Şu rehber olayınada bi çare bulalım bi tek bende mi var rehberin silinmesi :(

benighted

benighted

Üye
tweties uygulamasi sorunlu arkadasim herkeste var o proda sorun sen tweetian i kullan daha guzel ondan turkiye gundemide var. Rehber icinde rehbere gir ayarlari ac gosterilecek rehberi sim hafizasi yap

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
tweties uygulamasi sorunlu arkadasim herkeste var o proda sorun sen tweetian i kullan daha guzel ondan turkiye gundemide var. Rehber icinde rehbere gir ayarlari ac gosterilecek rehberi sim hafizasi yap

Yaptim arkadasim sim de yaptim telefonda yaptim yok olmuyo simi göstermiyo.. Şu wifi sorunun halletsek bide ne güzel olur. Eskiden şifre falan sormaz otomatk bağlanırdı şimdi her seferde şifre soruyo

paşa06.40

paşa06.40

Üye
sim kartın boş değilse kopyala hepsini tel hafızasına

hizan

hizan

Üye
Ya arkadaşlar şu belle refresh'i yaptım başıma gelmeyen kalmadı yardım edebilen olursa gerçekten çok sevinirim sorunlarım şunlar

Tweeties'i açamıyorum yeni yükledim sign in diyo ona basınca mobil veri kapalı diyo fakat wi fiden bağlıyım o anda, mobil veriyi açıyorum oluyo ama tweeties ekranı bi türlü gelmiyo giriş yapılıyo falan diyo yeni bi sayfaya yönlendiriliyosunuz tarayıcınız destekliyosa falan diyo yani birden m.twitter gibi bisey oluyo.

Daha sonra sosyal ağlardanda giremiyorum illa mobil veri açık olması lazım. Nasıl ayarlıcam ben bu wifi olayını bağlantı ayarlarından kurdum yeni wifi önceligide ona yaptım ama olmadı. Önceden böyle bi sıkıntım yoktu.

Ayrıcada bütün rehberim silindi SIM kartıda göstermiyo anlamadığım bi şekilde lütfen yardım edin

arkadaşım anlaşılan yüklemiş olduğun yazılım sorunlu başka yazılım yükle sorun olmayacaktır.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
en iyisi flash at arkadaşım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Forum kurallarına lütfen okuyunuz.Ayrıca konu açtığınız Genel bölümde, açmadan önce en üstteki duyuruyu okumalısınız.Konu şimdi doğru yerinde.

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım anlaşılan yüklemiş olduğun yazılım sorunlu başka yazılım yükle sorun olmayacaktır.

Nokia suiteden yükledim ama en son bi aşama vardı onda görmeden çıkardım telefonu, flash atınca ne oluyor ? Daha önce hiç atmadım nasıl atıcam biraz bilgi verir misiniz atayım. Çözer mi sorunları

teşekkürler @nextman

paşa06.40

paşa06.40

Üye
forumda flash var bence flash at tertemiz fabrika çıkışı gibi olur bide güncelleme bitmeden çıkardığın için flash şart

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edebilicek misin nsekiz eğer müsaitsen ?

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm ata refresh i yükleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt