Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Refresh Nokia süitte
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet_15
Üye
nokia bu işletim sistemini sorunsuz yapmadığı sürece hiçbir gelişme olmaz hep aynı kalır.Nokia dan yavaş yavaş vazgeçeceğim...
Esendağlı
Üye
Konu Sahibi
Nokia zaten symbiandan ve meego dan vazgeçti.artık wp li cihazlar üretiyor ama cihazı biraz kurcaladım Turkcell de harika olmuş.
mehmet_15
Üye
symbian belle refresh ile kendi işletim sisteminden vazgeçmiyor.Geliştirmeye devam ediyor .Bakalım önümüze nasıl bir güncelleme ile çıkacak...
Ram ve işlemci ortada.ben pek fazla bişiy beklemiyorum.bu şekilde gerçi benim işimi görüyor sadece beklentim şu tarayıcıya bir çözüm bulmaları.şuan örneğin opera mini kullanıyorum bu yazıyı onfan yazıyorum.kendi tarayıcısı donuyor çünki.
mehmet_15
Üye
bekleyip göreceğiz artık aldığıma pişman etmesinde...
blackcemre
Üye
Nokia doğru düzgün 1.nesillere süper bir güncelleme yapsın FP2 Lİte gibi.
bayon
Üye
arkadaşlar nokia bunların zaten farkında elbette çıkacaktır yani
baygrkn
Üye
n8.00 a da geldi belle refresh nokia suıtte
mehmet_15
Üye
n8 refresh güncellemesi 3-5 bir şeyi değiştirdi yinede sorun var ara ara donma gibi bir sorunu car. Ne hikmetse sağlam bir güncelleme ile sonunu cözebilirler...
takozali
Üye
format attıktan sonra haritaları ve ovi magza office yükledikten sonra 163mb kaldı