eh aynı parmaklar sayılırsol işaret ses kısma sol yüzük kamera sağ başparmak menüsağ işaret kapama düğmesi
- - - Eklendi - - -
saol kardeş artık uygulamalarımı yüklemeye başlayabilirim![]()

najanaja senden bunu beklemezdim![]()
olabilir kardeş dedim gibi yöntemi biliyomda parmakları bırakma anını tutturamamışım heralde hiç
herşeyi bilcez die bişey yok benimde muhakkak bilmediğim biçok konu wardır
eh bunun da tam yöntemini öğrendik artı 1 bilgi daha oldu
ben bikere başıma geldimi uygulıyam yeter hemen kaparız olayı 
niekineolabilir kardeş dedim gibi yöntemi biliyomda parmakları bırakma anını tutturamamışım heralde hiç
herşeyi bilcez die bişey yok benimde muhakkak bilmediğim biçok konu wardır
eh bunun da tam yöntemini öğrendik artı 1 bilgi daha oldu
ben bikere başıma geldimi uygulıyam yeter hemen kaparız olayı
![]()
Hard formatlı kullanmayacak,refreshe güncellemeden önce hard format atacak ondan sonra refresh yükleyecek
dostum flash atmayı biliyorsan bide flash at tertemiz olsun ben flash atmayı bilsem bende flash atardım çünkü bazı özellikler flash atılınca tam performans olarak çalışıyor hard formatlı kullanmak pek saglıklı degil
dostum flash atmayı biliyorsan bide flash at tertemiz olsun ben flash atmayı bilsem bende flash atardım çünkü bazı özellikler flash atılınca tam performans olarak çalışıyor hard formatlı kullanmak pek saglıklı degil
yani biliomda boşver bikere sorun yaşadım bida uğraşmam flash işiyle
artı benim sorun çözüldü ki siz neyi tartışıyonuz hala
Esendağlı nın formatı işe yaradı tel tamamen temizlendi artık 
çünkü ilk yaptığım formatta hafızaya bakmadım bile formatı çakıp güncellemeyi yaptım ama sonra aklıma geldi bi baktım c hafızası yarım ondan sonra buraya yazınca esendağlı söledi bida attım formatı
yani asıl format güncelleme yaptıktan sonra olmuş oldu 
N8 lere nokia süit üzerinden gelmemişti,sadece navifirimden indirilip flash atılarak yüklenebiliyordu.Beyler biz bunu kaç ay önce yüklemedik mi ?
Beyler biz bunu kaç ay önce yüklemedik mi ?
daha yeni yükledik biz refreshi 
Sorunmu çıktı yoksa genel olarakmı söyledinben refresh yükledim nokiadan vazgeçtim umarımki sizde öyle olmazsınız....
walla açıkçsı ben hiçbi fark görmedim halanormal belle işte olan tema efektime oldu
her yolu denedim efekt uygulayamıyom şimdi
![]()
Senin tel farklısizin Neden Bu kadar hafıza az anlamadım bende hard format attım 417 mb boş yer kaldı
Önce sağ el başparmak ile menü tuşuna işaret parmağı ile kamera tuşuna-sol el işaret parmağı ile ses kısma tuşuna ve sol el başparmak ile power tuşuna basarsan kombinasyonu uygulayabilirsin.benim yöntemim bu![]()