Belle Refresh Nokia süitte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
eh aynı parmaklar sayılır :) sol işaret ses kısma sol yüzük kamera sağ başparmak menüsağ işaret kapama düğmesi :)

- - - Eklendi - - -

saol kardeş artık uygulamalarımı yüklemeye başlayabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Kayahan14

Kayahan14

Üye
eh aynı parmaklar sayılır :) sol işaret ses kısma sol yüzük kamera sağ başparmak menüsağ işaret kapama düğmesi :)

- - - Eklendi - - -

saol kardeş artık uygulamalarımı yüklemeye başlayabilirim :)

najanaja senden bunu beklemezdim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
najanaja senden bunu beklemezdim :)

niekine :) olabilir kardeş dedim gibi yöntemi biliyomda parmakları bırakma anını tutturamamışım heralde hiç :) herşeyi bilcez die bişey yok benimde muhakkak bilmediğim biçok konu wardır :) eh bunun da tam yöntemini öğrendik artı 1 bilgi daha oldu :) ben bikere başıma geldimi uygulıyam yeter hemen kaparız olayı :)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

niekine :) olabilir kardeş dedim gibi yöntemi biliyomda parmakları bırakma anını tutturamamışım heralde hiç :) herşeyi bilcez die bişey yok benimde muhakkak bilmediğim biçok konu wardır :) eh bunun da tam yöntemini öğrendik artı 1 bilgi daha oldu :) ben bikere başıma geldimi uygulıyam yeter hemen kaparız olayı :)

dostum flash atmayı biliyorsan bide flash at tertemiz olsun ben flash atmayı bilsem bende flash atardım çünkü bazı özellikler flash atılınca tam performans olarak çalışıyor hard formatlı kullanmak pek saglıklı degil

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi

dostum flash atmayı biliyorsan bide flash at tertemiz olsun ben flash atmayı bilsem bende flash atardım çünkü bazı özellikler flash atılınca tam performans olarak çalışıyor hard formatlı kullanmak pek saglıklı degil
Hard formatlı kullanmayacak,refreshe güncellemeden önce hard format atacak ondan sonra refresh yükleyecek

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ben güncelledi diye anladım kardeşim

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Esendağlı
najanaja

najanaja

Üye

flash atmayı bilmiom maalesef :) yani biliomda boşver bikere sorun yaşadım bida uğraşmam flash işiyle :) artı benim sorun çözüldü ki siz neyi tartışıyonuz hala :)Esendağlı nın formatı işe yaradı tel tamamen temizlendi artık :)

- - - Eklendi - - -

aslında hard formatlı oldu şu anda :) çünkü ilk yaptığım formatta hafızaya bakmadım bile formatı çakıp güncellemeyi yaptım ama sonra aklıma geldi bi baktım c hafızası yarım ondan sonra buraya yazınca esendağlı söledi bida attım formatı :) yani asıl format güncelleme yaptıktan sonra olmuş oldu :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
furkitare

furkitare

Üye
Beyler biz bunu kaç ay önce yüklemedik mi ?

jatvalca

jatvalca

Üye
ben refresh yükledim nokiadan vazgeçtim umarımki sizde öyle olmazsınız....

najanaja

najanaja

Üye
walla açıkçsı ben hiçbi fark görmedim hala :) normal belle işte olan tema efektime oldu :) her yolu denedim efekt uygulayamıyom şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
sizin Neden Bu kadar hafıza az anlamadım bende hard format attım 417 mb boş yer kaldı

asigsasi

asigsasi

Üye
walla açıkçsı ben hiçbi fark görmedim hala :) normal belle işte olan tema efektime oldu :) her yolu denedim efekt uygulayamıyom şimdi :)

biz arkadaşın n8 refsesh e maximod ile efekt uyguladık

erdianobjk

Üye
Önce sağ el başparmak ile menü tuşuna işaret parmağı ile kamera tuşuna-sol el işaret parmağı ile ses kısma tuşuna ve sol el başparmak ile power tuşuna basarsan kombinasyonu uygulayabilirsin.benim yöntemim bu:)

arkadaşlar ben format işinden falan pek anlamıyorum.telefonum N8..refresh güncellemesini de henüz yapmadım..bende tel hafızasıyla ilgili sorun yaşıyorum.şu anda telefon hafızasıda 17mb boş alan var sadece.. C'de mecburi olmayan bütün uygulamaları kaldırdım ancak bu kadar yer açabildim..hatta ikide bir hafıza az uyarısı vermemesi için nokianın sosyal ağlar güncellemesini yükleyemiyorum. 91 mb sis uygulamaları, 145 mb diğer dosyalar yazıyor bilgiler kısmında..bahsettiğiniz hard formatı atarsam tel hafızasında yer açabilir miyim? bide hard format atınca telefonda sıfırlanan bilgiler neler?? yüklü programlara etkisi oluyo mu? ve son olarak refresh güncellemesini yüklemeli miyim sizce??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Hard reset(format)atarsan cihazında senin yüklediğin yada yaptığın ayarlar dahil mağaza,harita gibi bazı uygulamalarda gidecektir.ve c hafızada 246mb yer açılacaktır.ama sen güncellemeleri haritaları vede mağaza uygulamasını falan kurduktan sonra 180 mb gibi boş alan kalır sana bende şuan 176 mb boş alan var.bence yüklemelisin

• Beğen
Tepkiler: erdianobjk

mehmet_15

Üye
Bana da geldi 306 mb lık güncelleme yaptı.Çileden çıkıyordum bitmek bilmedi sorunsuz yükledi ama bence daha sorunu var gibi n8 güzel yazılım konusunda geliştirilmesi gerekiyor...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Bizim cihazlara öyle önemli bir güncelleme geleceğini pek sanmıyorum.cihazın kapasitesi ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt