Belle Refresh Nokia süitte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Nokia süitte
Arkadaşlar pek fazla önemi olmasada artık yinede belirteyim 111.040.1511 refresh nokia süitte artık

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hayırlı olsun

bayon

Üye
tüm product kodlarına geldi demek mi oluyo bu

bayon

Üye
benimkine gelmemiş (059B288) naviden baktım bi çoğuna gelmiş ama doğru

najanaja

najanaja

Üye
bende şimdi onu yüklüyom :) tam bi konu açıp bilgilendirem diyecektim sen vermişsin bile bilgiyi :)

mehmet_15

Üye
Tüm ürün kodlarına dağıtılsa daha makbule geçer... N8-00 aldık telefon güncellemesi var ama yazılım konusunda sıfırlar.Beklemeye devam 059D576 ürün koduna gelmemiş gönder artık şu güncellemeyi nokia... :-)

bayon

Üye
ben telefonu servise vericem değiştirsin diye çünkü anakartı değiştirdiler product kodum da değişti. Heralde değiştirirler

.Murat.

.Murat.

Üye
güncelleme geldiğinde burası yıkılırdı
önemsiz oldu şimdi

- - - Eklendi - - -

Tüm ürün kodlarına dağıtılsa daha makbule geçer... N8-00 aldık telefon güncellemesi var ama yazılım konusunda sıfırlar.Beklemeye devam 059D576 ürün koduna gelmemiş gönder artık şu güncellemeyi nokia... :-)

bana gelmiş aynı kod bendekide biraz daha bekle bakalım

najanaja

najanaja

Üye
ay valla senin için çok sevindim :)

saolasın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

güncellemeden sonra tel hafızsına baktınızmı bana az gibi geldi 108 mb sanki bana daha fazlaydı gibi geliyo :) bide telden bakın güncellemeleri 4-5 tane de ordan geliyo bişeyler :oke:

- - - Eklendi - - -

koskoca N8 telefon hafızasına bak ya :) 100 mb ne işe yarar herşeyi e ye kursak bile c ye de parçalar atıyo bütün uygulamalar kırık kırırk dolup gidiyo hafıza :) ben güncelleme yapmadan önce 50-60 mb bişey vardı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi

saolasın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

güncellemeden sonra tel hafızsına baktınızmı bana az gibi geldi 108 mb sanki bana daha fazlaydı gibi geliyo :) bide telden bakın güncellemeleri 4-5 tane de ordan geliyo bişeyler :oke:

- - - Eklendi - - -

koskoca N8 telefon hafızasına bak ya :) 100 mb ne işe yarar herşeyi e ye kursak bile c ye de parçalar atıyo bütün uygulamalar kırık kırırk dolup gidiyo hafıza :) ben güncelleme yapmadan önce 50-60 mb bişey vardı :)
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence

benim telde ne war öleyse :) walla özellikle baktım 108 mb tı bide telden güncellemelere baktım 4-5 tane bişeyler vardı ıonlarıda yaptım şu anda 103 mb war artı bu imkansız ben önce hard format çektim tele sonra güncellemeyi uyguladım tüm bunlara rağmen deişmeyen 2 tane widget war müzikçalar ve notlar widgeti hala avkon modunda kullandığım widget duruyo hani son yaptığım set varya o widget :) bu nasıl olabilir ki hem hard çektim hem yazılım attım tamamen sıfırlanması lazımdı bu telin ee ben napam ki şimdi bi daha mı hard format çeksem acaba yoksa yazılımı yeniden mi yükliyim off ya nie böle sorun çıkardı ki bu :) bu hafızayla başlamam tele hayatta buna bi çözüm bulmalıyım :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Hard reset çektiğimde benim boş hafıza 246.3 mb idi,senin de aynımıydı değilse format tam olmamıştır herhalde

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Hard reset çektiğimde benim boş hafıza 246.3 mb idi,senin de aynımıydı değilse format tam olmamıştır herhalde
walla şimdi bida çektim ve hafıza aynı 115,6 mb :) sen hard formatı *#7370# olarak çekiyon dimi? ya neden olmuyo bu ben daha öncede hep bu yolla çekiyodum hard formatı hafıza sıfırlanıyodu.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hard format menü tuşu>kamera tuşu>ses kısma tuşu ve power tuşu kombinasyonu ile atılıyor.power tuşu hariç diğerlerine birlikte bas power tuşuna ise basıp bırak,telefon açılıp birleşen elleri görünce diğerlerinide bırak

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
o yöntemide biliyomda şimdiye kadar hiç beceremedim :) tuşlarımı denk getiremiyom bilmem :) ama *#7370# de hard formattır teli tamammen sıfırlar normalde ben şimdiye kadar bütün nokia cihazlarıma bu yoola attım formatı :) artı müzikçalar ve notlar widgeti hala aynı orjinale dönmemiş :) dur bakalım bi deniyem senin dediğin gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Önce sağ el başparmak ile menü tuşuna işaret parmağı ile kamera tuşuna-sol el işaret parmağı ile ses kısma tuşuna ve sol el başparmak ile power tuşuna basarsan kombinasyonu uygulayabilirsin.benim yöntemim bu:)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
çooook saolasın kardeşim şimdi oldu :) 242 mb boş alan var artı widgetlerde düzeldi meğer kolaymış sanırım ben bırakma anını hatalı yapıyomuşum :) ben format atılcak die yazı falan bekliyom e bu daha kolaymış aslında hemen açılıyo tel :) tekrar teşekkürler :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin kardeşim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt