Evet öyle olmalıtüm product kodlarına geldi demek mi oluyo bu
bende şimdi onu yüklüyomtam bi konu açıp bilgilendirem diyecektim sen vermişsin bile bilgiyi
![]()

Tüm ürün kodlarına dağıtılsa daha makbule geçer... N8-00 aldık telefon güncellemesi var ama yazılım konusunda sıfırlar.Beklemeye devam 059D576 ürün koduna gelmemiş gönder artık şu güncellemeyi nokia... :-)
ay valla senin için çok sevindim![]()

bide telden bakın güncellemeleri 4-5 tane de ordan geliyo bişeyler 
100 mb ne işe yarar herşeyi e ye kursak bile c ye de parçalar atıyo bütün uygulamalar kırık kırırk dolup gidiyo hafıza
ben güncelleme yapmadan önce 50-60 mb bişey vardı 
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence
saolasın kardeşim
- - - Eklendi - - -
güncellemeden sonra tel hafızsına baktınızmı bana az gibi geldi 108 mb sanki bana daha fazlaydı gibi geliyobide telden bakın güncellemeleri 4-5 tane de ordan geliyo bişeyler
- - - Eklendi - - -
koskoca N8 telefon hafızasına bak ya100 mb ne işe yarar herşeyi e ye kursak bile c ye de parçalar atıyo bütün uygulamalar kırık kırırk dolup gidiyo hafıza
ben güncelleme yapmadan önce 50-60 mb bişey vardı
![]()
Nasıl ya,ben güncellemeyi yaptıktan sonra 217 mb boş alanım kalmıştı(aynen bellede olduğu gibi)bütün uygulamalarımı(haritalar.office,maximod vs toplam 20 adet uygulama yükledikten sonra kalan boş hafıza 147 mb...iyi bence
walla özellikle baktım 108 mb tı bide telden güncellemelere baktım 4-5 tane bişeyler vardı ıonlarıda yaptım şu anda 103 mb war artı bu imkansız ben önce hard format çektim tele sonra güncellemeyi uyguladım tüm bunlara rağmen deişmeyen 2 tane widget war müzikçalar ve notlar widgeti hala avkon modunda kullandığım widget duruyo hani son yaptığım set varya o widget
bu nasıl olabilir ki hem hard çektim hem yazılım attım tamamen sıfırlanması lazımdı bu telin ee ben napam ki şimdi bi daha mı hard format çeksem acaba yoksa yazılımı yeniden mi yükliyim off ya nie böle sorun çıkardı ki bu
bu hafızayla başlamam tele hayatta buna bi çözüm bulmalıyım 
walla şimdi bida çektim ve hafıza aynı 115,6 mbHard reset çektiğimde benim boş hafıza 246.3 mb idi,senin de aynımıydı değilse format tam olmamıştır herhalde
sen hard formatı *#7370# olarak çekiyon dimi? ya neden olmuyo bu ben daha öncede hep bu yolla çekiyodum hard formatı hafıza sıfırlanıyodu.
tuşlarımı denk getiremiyom bilmem
ama *#7370# de hard formattır teli tamammen sıfırlar normalde ben şimdiye kadar bütün nokia cihazlarıma bu yoola attım formatı
artı müzikçalar ve notlar widgeti hala aynı orjinale dönmemiş
dur bakalım bi deniyem senin dediğin gibi