Belle Refresh Microsoft app. Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh Microsoft app. Hakkında Soru
Arkadaşlar daha önce Microsoft app. mesaj gitmemesi gibi bir soruna neden oluyordu? Yeni sürümünde böyle bir sorun var mı? Ona göre indireceğim? Bilgi verirseniz sevinirim. İyi Forumlar.

meme4

meme4

Üye
bende sorun yok

texasteam

Üye
o güncelleme refresh güncellemesinle birlikte gitti şuan güncellemelerde çıkmıyo o yüzden sorunun giderildiğini düşünmüyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sürekli kullanmıyorsan yükleme bence

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5228181' Alıntı:
sürekli kullanmıyorsan yükleme bence

okula giderken makale ödevlerinden kullanışlı oluyor. Yani sürekli kullanıyordum ama mesaj sorunundan beri kullanmıyorum.

Farkettimde zaten refreshi flash ile yükleyince otomatik geliyor uygulama. Yani telefonda yüklü şu an. Acaba yükseltsem mi 2.51'e?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
son sürümü yükleyip refresh'ten sonra o sorunun devam edip etmediğini öğrenmek gerek

doctorrr

doctorrr

Üye
bende belledede öyle bi' sorun yoktu refreshtede yok :allalla: ya bu sorun bi' tek bende mi yok? o_O

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
yüklüyorum arkadaş ne olursa olsun:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benim kullanmaya pek niyetim yok :ehe

cheesefly

Üye
peki bu uygulama nasıl kaldırılır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangi sürüm yüklü?

teknozan_92

teknozan_92

Üye
arkadaşlar sorunu gerçekten ve komple çözdüm ne format atmanız gerekli ne başka birşey NQmobile adlı hem antivirus hem sistem optimize programını kurup tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz bedava yazılımdır aratırsanız çıkıyo zaten sayfası
lütfen elinizden geldiği kadar yayın bu çözümü çünkü herkes aynı dertten muzdarip hadi geçmiş olsun

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar sorunu gerçekten ve komple çözdüm ne format atmanız gerekli ne başka birşey NQmobile adlı hem antivirus hem sistem optimize programını kurup tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz bedava yazılımdır aratırsanız çıkıyo zaten sayfası
lütfen elinizden geldiği kadar yayın bu çözümü çünkü herkes aynı dertten muzdarip hadi geçmiş olsun

Neyi nasıl yaptın kardiş, biraz daha açar mısın konuyu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt