bende yapamadım sorun ne acaba yaa harfi, harfine uyguladım konuyuda takip ettim yapamayanlar için yazılım hatası raporunu çıkarmışsınız bu ne anlama geliyor ?
ya düzgün bi şekilde baştan anlatın şunu resimli kon anlatım yokmu deidklerinizden hiç bir şey anlamıyorum benimde n8 var effctler hoşuma gittit ama bi türlü yapamadım telefona
ya düzgün bi şekilde baştan anlatın şunu resimli kon anlatım yokmu deidklerinizden hiç bir şey anlamıyorum benimde n8 var effctler hoşuma gittit ama bi türlü yapamadım telefona
* Rompatcherden Openall ve instalserver yamalarını aktif edeceksiniz.
* Herhanbir dosya yöneticisi ile ( Genellikle X-Plore tercih edilir) indirdiğin bu efekt ayarı dosyasının (C) ye atacaksın. ( Zaten Rar dosyasının içinde C yazar yani atılacağı yer yazar. Sen C yi tıkla ve içinde 2 tane dosya var bunlar ( resource ve sys) dosyalarıdır. Sen bu 2 dosyayı C ye atacaksın.
* Sonra E hafızada bir ( effects ) klasörü oluşturup istediğin efekt dosyalarını bu (effects) klasörünün içine atacaksın.
* Ayarlardan efektleri açacaksın.
* Telefonu yeniden başlat sonra efektleri kullanabilirsin.
* Bundan sonra her efekt değiştirmek istediğinde. ( effects ) klasörünün içine dosyaları atıp. Ayarlardan tema değiştirmen halinde efektler işleme girecektir.
bu modu cfw'ye gömmeye niyetlensek ki ben niyetine girdim efekt yolu e cfw'de gömülü olması için (ama efekti gömmek için değil istediğim zaman değiştirebilmeliyim) neyi nereye atıcaz? Yatdımcı olursan sevinirim.