Arkadaşlar belleye bubles yükleyemiyorum yardıım yükleme tamamlanamadı diyor.
slmrt Üye Konu Sahibi Belle Nokia bubles yükleme? Arkadaşlar belleye bubles yükleyemiyorum yardıım yükleme tamamlanamadı diyor.
DustoJniK Üye Telefon dilini English yap. Sonra telefonun yeniden başlatılacaktır. Nokia bubless'i yükle tekrar telefon dilini Türkçe yap. İşlem tamamdır...
Telefon dilini English yap. Sonra telefonun yeniden başlatılacaktır. Nokia bubless'i yükle tekrar telefon dilini Türkçe yap. İşlem tamamdır...
slmrt Üye Konu Sahibi Slanq' Alıntı: ekran koruyucunmu var Genişletmek için tıkla ... Sleep Screen var ama ? ----------Eklendi @ 22:28:07 ---------- Yazıldı @ 22:22:01 ---------- DustoJniK' Alıntı: Telefon dilini English yap. Sonra telefonun yeniden başlatılacaktır. Nokia bubless'i yükle tekrar telefon dilini Türkçe yap. İşlem tamamdır... Genişletmek için tıkla ... Preparing İnstallation diyor devam etmiyor kalıyor orda işte ----------Eklendi @ 22:36:28 ---------- Yazıldı @ 22:28:07 ---------- yükledim ama gözükmüyor şimdide ?
Slanq' Alıntı: ekran koruyucunmu var Genişletmek için tıkla ... Sleep Screen var ama ? ----------Eklendi @ 22:28:07 ---------- Yazıldı @ 22:22:01 ---------- DustoJniK' Alıntı: Telefon dilini English yap. Sonra telefonun yeniden başlatılacaktır. Nokia bubless'i yükle tekrar telefon dilini Türkçe yap. İşlem tamamdır... Genişletmek için tıkla ... Preparing İnstallation diyor devam etmiyor kalıyor orda işte ----------Eklendi @ 22:36:28 ---------- Yazıldı @ 22:28:07 ---------- yükledim ama gözükmüyor şimdide ?