Belle Navibar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Belle Navibar Hakkında
Ben, kullandığım cfw'deki belle navibar'ın simgelerini değiştirmek istiyorum, nasıl yapılıyor, yardım eder misiniz? Teşekkürler.

basit font creator ile fontu aç sonra ordaki navibar sembolleriyle seninkileri değiştir

Tepkiler: dready112
    Konu Sahibi
basit font creator ile fontu aç sonra ordaki navibar sembolleriyle seninkileri değiştir
program mevcutsa linki atabilir misin rica etsem ? ben şimdi arayıp tarayıp karıştırmayayım daha beter.
@Atacan- fontu renkli yapabiliyor muyuz ki ? hiç renkli font olan fw görmedim şu ana kadar buralarda

Atacan-

Üye
program mevcutsa linki atabilir misin rica etsem ? ben şimdi arayıp tarayıp karıştırmayayım daha beter.
@Atacan- fontu renkli yapabiliyor muyuz ki ? hiç renkli font olan fw görmedim şu ana kadar buralarda
Renki yaptım yapmasına ama fonta gömemiyorum

Konu Sahibi
Renki yaptım yapmasına ama fonta gömemiyorum
ikonu yaparsın da font renksiz olur zaten, renk sonradan kazandırılır. yani telefon işinden pek anlamam ama bilgisayar programları için falan durum böyledir. renkli font olmaz. telefonun fontu beyaz ancak onu renklendirebilirsin kesin konuşmayayım ama simgeleri renkli yapmak bu telefonlar için imkansız gibi, eğer simgeler fonta gömülü olmasaydı yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Konu Sahibi
navibar simgelerini düzenleyeceğim font cfw'nin tam olarak neresinde ? nfe ile açıp alacam ama yerini bilmiyorum

Atacan-

Üye
Rofs2 -Resource-Fonts Klasörünün içindeki dosyalar

Tepkiler: dready112

agun35

Üye
Bende şöyle bir fikir yürütmek istiyorum bazı temalarda simgelere basıldığında simge renkleniyo burdan hareketle temada düzenleme yapılarak bir renk belirlenir simgeye basıldığında başka renge dönüşmesi sağlanabilir sanırım

Konu Sahibi

senin dediğin program simgeleri için, fonta bağlı bi yazı ya da simgenin renklendiğini hiç görmedim açıkçası. yapılamaz diyemem ama font üzerinden düzenleme ile olmaz. Fonta beyaz rengi veren dosyayı bulmak, olursa onu editlemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...