Belle Navibar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Belle Navibar Hakkında
Ben, kullandığım cfw'deki belle navibar'ın simgelerini değiştirmek istiyorum, nasıl yapılıyor, yardım eder misiniz? Teşekkürler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
basit font creator ile fontu aç sonra ordaki navibar sembolleriyle seninkileri değiştir

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
basit font creator ile fontu aç sonra ordaki navibar sembolleriyle seninkileri değiştir
program mevcutsa linki atabilir misin rica etsem ? ben şimdi arayıp tarayıp karıştırmayayım daha beter.
@Atacan- fontu renkli yapabiliyor muyuz ki ? hiç renkli font olan fw görmedim şu ana kadar buralarda :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bi yol var aklımda ama bakalım :)

Atacan-

Atacan-

Üye
program mevcutsa linki atabilir misin rica etsem ? ben şimdi arayıp tarayıp karıştırmayayım daha beter.
@Atacan- fontu renkli yapabiliyor muyuz ki ? hiç renkli font olan fw görmedim şu ana kadar buralarda :D
Renki yaptım yapmasına ama fonta gömemiyorum :)

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
Renki yaptım yapmasına ama fonta gömemiyorum :)
ikonu yaparsın da font renksiz olur zaten, renk sonradan kazandırılır. yani telefon işinden pek anlamam ama bilgisayar programları için falan durum böyledir. renkli font olmaz. telefonun fontu beyaz ancak onu renklendirebilirsin :) kesin konuşmayayım ama simgeleri renkli yapmak bu telefonlar için imkansız gibi, eğer simgeler fonta gömülü olmasaydı yapılabilirdi diye düşünüyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
araştırmak lazım :)

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
navibar simgelerini düzenleyeceğim font cfw'nin tam olarak neresinde ? nfe ile açıp alacam ama yerini bilmiyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
Rofs2 -Resource-Fonts Klasörünün içindeki dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dready112
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yes :)

- - - Eklendi - - -

yes :)

agun35

Üye
ikonu yaparsın da font renksiz olur zaten, renk sonradan kazandırılır. yani telefon işinden pek anlamam ama bilgisayar programları için falan durum böyledir. renkli font olmaz. telefonun fontu beyaz ancak onu renklendirebilirsin :) kesin konuşmayayım ama simgeleri renkli yapmak bu telefonlar için imkansız gibi, eğer simgeler fonta gömülü olmasaydı yapılabilirdi diye düşünüyorum.
Bende şöyle bir fikir yürütmek istiyorum bazı temalarda simgelere basıldığında simge renkleniyo burdan hareketle temada düzenleme yapılarak bir renk belirlenir simgeye basıldığında başka renge dönüşmesi sağlanabilir sanırım

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi

Bende şöyle bir fikir yürütmek istiyorum bazı temalarda simgelere basıldığında simge renkleniyo burdan hareketle temada düzenleme yapılarak bir renk belirlenir simgeye basıldığında başka renge dönüşmesi sağlanabilir sanırım

senin dediğin program simgeleri için, fonta bağlı bi yazı ya da simgenin renklendiğini hiç görmedim açıkçası. yapılamaz diyemem ama font üzerinden düzenleme ile olmaz. Fonta beyaz rengi veren dosyayı bulmak, olursa onu editlemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt