Belle müzikçalar daki aynı albümden şarkıların dağınık olması sorunu!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portakalmıyım

Üye
    Konu Sahibi
Belle müzikçalar daki aynı albümden şarkıların dağınık olması sorunu!...
[h=6]Arkadaşlar şu sorunuma yardım edebilecek yokmu lütfen !...

Belle ivo 3.1 yüklü Müzik çalarda aynı albüm aynı fotoğraf aynı sanatçı olmasına rağmen bazı müzikler ayrı ayrı bulunuyor bu soruna çözüm bulamıyorum. Önerisi olan varmı ?[/h]

By_Zw

By_Zw

Üye
Arkadaşlar şu sorunuma yardım edebilecek yokmu lütfen !...

Belle ivo 3.1 yüklü Müzik çalarda aynı albüm aynı fotoğraf aynı sanatçı olmasına rağmen bazı müzikler ayrı ayrı bulunuyor bu soruna çözüm bulamıyorum. Önerisi olan varmı ?
N8'in müzik çaları biraz dağınık olduğu için ve şarkı arama gibi bir şansımız olmadığı için böyle bir durumla sık sık karşılaşabiliyorum bende. Şunu önerebilirim; itunes'dan aynı albümdeki müziklerin hepsini seçip, tek seferde album, sanatçı vb. ayarlarını yapabiliyorsun. Müziklerin farklı yerlerde bulunmasının sebebi aynı album ismine sahip olmadığından kaynaklanıyor genelde, emin olmak için denemeni tavsiye ederim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
parça listesi oluştur öyle dinle

mıttık

Üye
bütün müziklerini bilgisayara yedekle daha sonra müzik çalara girince telde müzik olmamasına rağmen şarkıların bir kısmını göstericektir onları sil sonra şarkıları tekrar atıp müzik çaları güncelle düzelir bu arada müzik atarken ovi player kullanmanı tavsiye ederim her seferinde müzik çaları yenileme derdini ortadan kaldırıyor otomatik olarak görüyor ovi playerla atınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt