Belle mi daha iyi android mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
suan telden giriyorum bilgisayari actigimda atarim

qsaw

Üye
kullanım kolaylığı ve bulunduğu sağlam telefonlar yönüyle belle ama uygulama çokluğu yönünden android bir de android daha hafif bir işletim sistemi yani symbian dan daha az kasar

bellenin tasarimi suan kusursuz bence ama isleyis icin yorum yapamycam henuz kullanamadm ayrica androidi de zerre kadar sevmem acikcasi ios biraz daha iyi tasarm acisindan

SuaT6027

Üye
herşey oyundur falandır değil ki kardeşim yaa.. oyun oynayacaksın 2 saate şarjın bitcek...

Ben wp7 ile dalga geçmedimki . konuyu açan arkadaşın bellemi androidmi sorusuna verilen cevabı eleştirdim. arkadaşımız 2 işletim sisteminden hangisini seçeyim diye soruyor bir arkadaşta tutmuş wp7 diyor. sırf nokia diyebilmek için, sanki wp7 nokia ile çıktı piyasaya, bir sürü wp7 li cihaz var ama dediğim gibi işte. fan'okia farkı . herneyse. kullanıcı dostu değil dediğin android in dandik çin malı pad lerinde bile hdmi çıkışı usb otg var hani her seferinde n8 de olduğu söylenen özellikler.. kullanıcı dostu olmadığı için pda pazarında %50 ye yakın pazar payına sahip sanırım.. Kendi seçimini başka alternatifleri karalayarak üstünleştiremezsin.

Lenneth

Üye

Nokia kullanmadan once wp7 vardi piyasada, kimse yuzune bakmazdi. Nokia kullanmaya karar verdi gelecegin krali wp7 oldu bir anda

CanKartaL

Emekli Yönetici

pad derken kastettiğin gerçekten tablet tarzı pad ise onları da laptopla kıyaslayalım istersen cep telefonundan bahsediyoruz işe tabletleri pcleri karıştırısak işimiz zor :P

^BaRoN^

Üye
Android tabikide bu sorumu şimdi?

halis18

Üye
İki Sistemi Kullanan Biri Olduğum için....
Üzülerek Android Daha iyi Diyorum....
Bu kanıya ivo 3.1 belle ile android 2.3.5 versiyonu ile vardım....
Android akıyor arkadaşlar....

CanKartaL

Emekli Yönetici

neden boyle bir kiyaslama geregi duyuyorsunuz biri nokia iphone bir symbian biri android tamamen farkli kulvarlarda yarisan cihaz ve yazilimlar tercih meselesi ben nokia'dan vaz gecmem.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum neden sistemleri böyle yarıştırıyorsunuz ki?
hem ayrıca karşılaştıracaksanız da Symbian ı diğerleriyle kıyaslayamazsınız. Symbian tam bir işletim sistemidir, diğerleri gibi arayüzlerden ibaret değildir (en azından müdahale edilebilme açısından). sadece tek işi yaptıran bir sistem bence sadece arayüzdür, işini yapar çıkarsın sonra başka bir arayüz açar orda da işini yapar çıkarsın. Ama "işletim sistemi" dediğin aynı anda birçok işlemine cevap verebilmelidir ki gerçekten uygulamaları kontrol edebildiğini hissettirsin. bahsedilen sistemlerden şuan sadece Symbian ve WP7 bu işletim sistemi mantığına uygun görünüyor. diğerleri ile kıyaslanmaması gereken sistemler bence bu 2 si.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...